Ads Top

Survivor - Σταυρούλα Χρυσαείδη: Διαζύγιο βόμβα τρεις μήνες μετά τον γάμο της


Σταυρούλα Χρυσαειδή και Παναγιώτης Τριβυζάς παντρεύτηκαν μετά το Survivor και χωρίζουν 3 μήνες μετά.. Τι συνέβη, έφυγε από το σπίτι η Σταυρούλα..

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς ήταν μαζί πεντέμιση χρόνια και τρεις μήνες παντρεμένοι αλλά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!




Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο αφού γύρισε η Σταυρούλα από το survivor και τρεις μήνες μετά τον γάμο, αποφάσισε να χωρίσει.

Το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τρβυζάς χωρίζουν έπειτα από τρεις μήνες γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήδη έχει φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί. 

Η τελευταία φορά που τους είχαμε δει μαζί ήταν στα γενέθλια του Παναγιώτη Τριβυζά στις 27 Νοεμβρίου, ενώ χθες η πρώην παίκτρια του Survivor γιόρτασε τα δικά της γενέθλια χωρίς εκείνον.




Συγκεκριμένα ειπώθηκε στο Πρωινό Μας: «Είχε τα γενέθλιά της και απουσίαζε ο σύζυγός της. Δυστυχώς έμαθα ότι δεν είναι μόνο ένας καβγάς και έχει φύγει και από το σπίτι η Σταυρούλα. Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στις 27 Νοεμβρίου που είχε τα γενέθλιά του ο Παναγιώτης. Μακάρι να τα ξαναβρούν γιατί είναι κρίμα»!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.