Ads Top

«Χωρίς Ντάνο δεν λέγεται All Star»: Τα σχόλια τηλεθεατών στην ανάρτηση Λιανού για το Survivor (pics)


Δείτε τι γράφει ο κόσμος κάτω από την ανάρτηση του Γιώργου Λιανού, εκατοντάδες σχόλια μέσα σε λίγες ώρες..

Οι πρώτοι παίκτες ανακοινώθηκαν, το Survivor All Star μπαίνει σε τροχιά πρεμιέρας και μόλις ξεκίνησαν τα προγνωστικά και για τους επόμενους που θα φύγουν για τον Άγιο Δομήνικο.




Μπαίνουμε πια στο τελικό στάδιο για την πρεμιέρα στις 6 Ιανουαρίου του Survivor All Star και αν κρίνουμε από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε με τους πρώτους παίκτες, οι τηλεθεατές κάνουν και εκείνοι την αντίστοιχη προετοιμασία. Δίνοντας τις προβλέψεις τους ή εκφράζοντας και την επιθυμία τους να δουν στο παιχνίδι τους παίκτες που αγαπούν. Όλοι όμως ψάχνουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Και ήδη ξεκίνησαν τα παράπονα προς τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση για τους πρώτους παίκτες του reality. Θα έχουμε όμως και μεγάλες νέες ανατροπές σε αυτό το παιχνίδι. Ξεχάστε πια τους Μαχητές και τους Διάσημους.

Οι πρώτοι και οι επόμενοι

Στο δεύτερο τρέιλερ του Survivor All Star που μόλις κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον νικητή Σάκη Κατσούλη, τον επίσης νικητή Ηλία Γκότση, την Ευριδίκη Βαλαβάνη, τον Μάριο Πρίαμο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, να δηλώνουν πανέτοιμοι να πάρουν τη νίκη του Survivor All Star. Με το αντίστοιχο δυναμικό-επιθετικό στυλ, έτσι όπως ακριβώς τους έχουμε συνηθίσει.

Στο επόμενο τρέιλερ που ακολούθησε βλέπουμε τα εξής ονόματα που θα είναι στο Survivor All Star: τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Στάθη Σχίζα, τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στα ονόματα που περιμένουμε να ανακοινωθούν, θα είναι και εκείνο του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ο οποίος περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει το Survivor All Star, έκανε και εκείνος με τη σειρά του, repost το σχετικό video της παραγωγής, αλλά σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν στη συνέχεια. Ή μάλλον θα πρέπει να ήταν και λίγο υποψιασμένος για το τι θα επακολουθούσε.




Γιατί οι τηλεθεατές που παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια το Survivor, του ξεκίνησαν τα παράπονα. Παρόλο που ξέρουν ότι εκείνος δεν είναι υπεύθυνος για την επιλογή των παικτών.

Και του επανέλαβαν την κλασσική ερώτηση των ημερών: «Ο Ντάνος πού είναι»; Γίνεται All Star χωρίς τον μεγάλο νικητή (μεταξύ μας και star);



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όμως έχει ανακοινώσει παραπάνω από μία φορά, ότι τα γυρίσματα των ταινιών που κάνει στο εξωτερικό δεν του επιτρέπουν αφενός να είναι στο reality, αφετέρου έχει δηλώσει ότι δεν είναι παίκτης reality και πως η συμμετοχή του έγινε για μία φορά με την ιδιότητα του αθλητή.



To Survivor All Star έρχεται και τα πλάνα με Ντάνο και James Καφετζή προκάλεσαν απορίες

Όμως κρατάμε ακόμη τις επιφυλάξεις μας. Γιατί η εταιρεία παραγωγής συνεχίζει τις πιέσεις και θέλει να τον έχει μέσα στο παιχνίδι, έστω για λίγο. Είτε ως coach όπως ακούστηκε, είτε για να συμμετέχει σε κάποιον ειδικό αγώνα. Γιατί φέτος θα έχουμε εκπλήξεις σε αγωνίσματα και δοκιμασίες.

Στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου, ανακοινώθηκαν οι νέες αλλαγές στο παιχνίδι. Καταρχάς δεν θα έχουμε πια Μαχητές και Διάσημους. Δεύτερον αλλάζουν τα χρώματα των ομάδων και πλέον θα έχουμε τους Κίτρινους και τους Πράσινους. Και το σημαντικότερο θα έχουμε το «νησί της απομόνωσης». Εκεί θα μένουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μακριά από τις ομάδες τους. Πρωτότυπο, αν και ακόμη δεν κατανοούμε το λόγο που γίνεται όλο αυτό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.