Ads Top

Ο λόγος που ο Βεζένκοφ δεν πήγε στο ΣΕΦ για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα


Ο Σάσα Βεζένκοφ, παρότι η σεζόν στο NBA έχει τελειώσει, δεν βρέθηκε στο ΣΕΦ. 

Η απουσία του Σάσα Βεζένκοφ από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα έκανε πολλούς φίλους των Ερυθρόλευκων να αναρωτιούνται το γιατί, καθώς ο MVP της περσινής Euroleague, δεν έχει υποχρεώσεις αυτή την περίοδο με το Σακραμέντο. 



Η απάντηση πάντως είναι απλή και δείχνει το πόσο αγαπά τον σύλλογο του Πειραιά ο Βούλγαρος Σταρ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, εάν ήθελε να έρθει στο ΣΕΦ, θα γινόταν πολύ εύκολα. Στον Ολυμπιακό θα είχαν κινηθεί με συνοπτικές διαδικασίες και ο Σάσα Βεζένκοφ θα μπορούσε να βρεθεί στις εξέδρες του Φαληρικού Σταδίου. Παρόλα αυτά, ο ίδιος έβαλε φρένο στον εαυτό του και έμεινε στην Βουλγαρία.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν ήθελε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και αποφάσισε να αφήσει την ομάδα του Ολυμπιακού να δουλέψει ανενόχλητη για την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου, με τον κόσμο παράλληλα να ασχολείται μόνο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του και όχι με τον ίδιο.

Σαφώς ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους Ερυθρόλευκους και τους έστελνε την θετική του ενέργεια, με το ταξίδι του στην Ελλάδα να αναμένεται τις επόμενες ημέρες, προκειμένου εκείνος να δει φίλους και πρώην συμπαίκτες του από κοντά, μετά από 8 περίπου μήνες στις ΗΠΑ.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.