Ads Top

«Είδα το trailer και θέλω να...» - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σπάει την σιωπή του για Survivor All Star (vid)


Ο Ντάνος ξεκαθαρίζει τα πάντα για το Survivor All Star και το trailer του ΣΚΑΪ με τον ίδιο μέσα..

Εδώ και πολύ καιρό γράφουμε για την προετοιμασία του Survivor all star στον ΣΚΑΪ με την παραγωγή και το κανάλι να προσπαθεί να κρατήσει διακαώς σιγή ιχθύος σχετικά με τους συμμετέχοντες.




Τα ψέματα ωστόσο και οι παραφιλολογίες, που ακόμη και οι ίδιοι οι παίχτες έχουν δημιουργήσει με δηλώσεις τους σταματήσαν από τη στιγμή, που κυκλοφόρησαν τα πρώτα επίσημα trailers με τους all star παίκτες, που αναμένεται σύντομα να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Πριν από αυτό ωστόσο στα social media του προγράμματος έπαιξε ένα άλλο βίντεο, εισαγωγικό ουσιαστικά με τις μέχρι σήμερα καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού από όλους τους Ελληνικούς κύκλους.



Το πρώτο πλάνο άνοιξε με τον νικητή του Survivor 1, τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο μπερδεύοντας αυτή η κίνηση το κοινό σχετικά με το εάν θα τον δούμε τελικά στον νέο κύκλο.

Το όνομα του ακούγεται ιδιαίτερα, με τον ίδιο να έχει κάνει σχετικές δηλώσεις αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής του.

Η τελική τοποθέτηση και ουσιαστικά η διάψευση ήρθε τη Δευτέρα 19/12 μέσα από το Πρωινό και τον ΑΝΤ1, αποσπώντας αποκλειστικές δηλώσεις από τον Ντάνο κατά την άφιξη του σε αεροδρόμιο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την κυκλοφορία του trailer Survivor με το πρόσωπό του:



«Ναι το είδα το trailer, είναι φυσιολογικό να ανοίγει ένα trailer με ένα παίκτη, που νίκησε. Δε γίνεται και δε θέλω να συμμετέχω. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά. Δε γίνεται...αλλά όχι να αφήνεται αν εννοηθεί μετά από ένα trailer ότι θα πάω, ενώ έχω βγει και έχω απαντήσει», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.