Ads Top

Μελαχρινός με μούσια και ψηλός: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Ράνιας Κωστάκη


Ο σύντροφος της Ράνιας Κωστάκη είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.. Δείτε φωτογραφίες τους από το ταξίδι τους στο Λονδίνο..

Δείτε τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Λονδίνο

Η Ράνια Κωστάκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ραδιοφωνικούς παραγωγούς στην Ελλάδα, καθώς από το 1993 που άρχισε να ασχολείται με αυτό, κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό, με την φωνή της πλέον να είναι συνδεδεμένη με τα τραγούδια που ακούμε καθημερινά, σε όποιο μέρος και αν βρισκόμαστε.




Παρά το γεγονός πως είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό όμως, δεν είναι γνωστά πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή. Η ίδια ήταν μία από τις 7 γυναίκες που ξέρουμε πως βρισκόταν σε σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός παλαιότερα (δείτε εδώ τις άλλες 6), ωστόσο έκτοτε δεν έχει μαθευτεί τίποτε άλλο για εκείνη.


Πριν από δύο χρόνια, η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου “Pop up” και για πρώτη φορά "ανοίχτηκε" για στην όμορφη παρέα του Alpha για το γυναικολογικό θέμα που έχει, εξαιτίας του οποίου δυστυχώς δεν μπορεί να αποκτήσει με φυσιολογικό τρόπο το δικό της παιδί.


Αυτός είναι ο σύντροφος της Ράνιας Κωστάκη





Στην ερώτηση του Παναγή Τζωρτζάτου για το αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί, η Ράνια Κωστάκη απάντησε και συγκίνησε

“Η αλήθεια είναι ότι και πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει για το θέμα αυτό. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά και τότε που είχα μιλήσει υπήρχε μία πιθανότητα να μην μπορέσω να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ αλλά το προσπερνάω και δε στέκομαι, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν και εμένα… Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία, γιατί θα ήθελα ιδανικά όταν γίνει αυτό να υπάρχει το περιβάλλον, να μπορέσει να πάρει από δύο πρόσωπα την αγάπη…”.

Αυτό, βέβαια, έχει αποφασίσει πως δεν θα της σταθεί εμπόδιο και συνεχίζει τη ζωή της κανονικά, χωρίς να στερείται οτιδήποτε, πόσο μάλλον τον έρωτα. Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με έναν ψηλό, μελαχρινό νεαρό άντρα και δεν διστάζει να το δείξει σε όλους.

Άλλωστε, πραγματοποίησαν και ένα ταξίδι στο Λονδίνο αυτές τις μέρες και ανέβασαν πολλές από τις στιγμές τους στα προφίλ τους. Πρόκειται για τον Σταμάτη Βάκρινο, με τον οποίο αρχικά υπήρξαν φίλοι, στην πορεία τα πράγματα όμως πήραν διαφορετική τροπή και οι δυο τους έχουν αποφασίσει να το ζήσουν και όπου βγει.






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.