Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή Αποχώρηση 5/5: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί


Χριστός Ανέστη! Η 18η εβδομάδα στο Survivor μπαίνει με το αριστερό και επίσημα. Μία ακόμα αποχώρηση θα έχουμε από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τραυματισμός είναι η αιτία αυτή τη φορά.

Από την Σταυρούλα Χρυσαειδή το περιμέναμε, από αλλού θα μας έρθει η αποχώρηση. Διότι, το Survivor spoiler είναι κλειδωμένο.


Το trailer δείχνει την Αναστασία Τσέρου να τραυματίζεται. Ένας κακός υπολογισμός σε ένα εμπόδιο, της επιφέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι. Η παίκτρια των Μαχητών μοιάζει να πονάει αρκετά και να είναι έτοιμη να χάσει τις αισθήσεις της. Ασφαλώς δεν μπορεί να συνεχίσει στο στίβο μάχης και αποχωρεί.

Μάλιστα, η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Ένα ασθενοφόρο την απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο για να πάει στο νοσοκομείο. Η Αναστασία θα κάνει τις εξετάσεις της, αλλά το διάστημα που θα πρέπει να μείνει εκτός είναι μεγάλο. Επιπρόσθετα, είναι επικίνδυνο να επιστρέψει νωρίτερα όσο κι αν το ήθελε η ίδια.



Το Survivor 2024 είναι στην τελική ευθεία. Ως εκ τούτου δεν γίνεται πλέον να υπάρξει υπομονή σε παίκτες τραυματίες. Ατυχία για μία εξαιρετική παίκτρια και έναν πολύ καλό χαρακτήρα.

Η Αναστασία Τσέρου αποχωρεί από το Survivor λόγω τραυματισμού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.