Ads Top

Maestro Spoiler 13/12: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος της σειράς


Ανατροπή με τον δολοφόνο, η σκηνή που πρόδωσε το φινάλε στη σειρά «Maestro»..

Η σκηνή spoiler και ο ρόλος του Αντώνη. Το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου του Maestro. Ποιος θα γράψει το τέλος με τον Χαράλαμπο; 

Ο κύκλος των 9 επεισοδίων του Maestro κλείνει με έναν εντυπωσιακό τρόπο, όπως αξίζει στην σειρά που δημιούργησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει για το ποιος είναι ο δολοφόνος του Χαράλαμπου, αφού αυτός ο φόνος καθορίζει το τέλος του πρώτου κύκλου και αλλάζει τις ζωές όλων των ηρώων.




Μία σκηνή όμως του προηγούμενου επεισοδίου ίσως αποτελεί το κλειδί της πιο ανατρεπτικής σκηνής του Maestro. Μήπως έχουμε τελικά διπλή δολοφονία; Το grande finale ανήκει όμως και στην Χάρις Αλεξίου που θα κλείσει με έναν μαγικό τρόπο την ιστορία μας, πριν ξεκινήσει η προβολή από το Netflix.


Είναι ο Αντώνης ο δράστης της δολοφονίας; Οι δύο σκηνές που προδίδουν το φινάλε



O Maestro με την μέχρι τώρα αποδοχή του από το κοινό, δικαίωσε απόλυτα τον δημιουργό του Χριστόφορο Παπακαλιάτη, στην επιστροφή του στην τηλεόραση. Και δεν ήταν μόνο τα νούμερα τηλεθέασης που τον δικαίωσαν. Αλλά και η άρτια παραγωγή του και ένα από τα πιο υπέροχα και προσεγμένα καστ των τελευταίων χρόνων. Τσορτέκης, Αλεξίου και Καβογιάννη αποτέλεσαν ένα μαγικό τρίδυμο, χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε τους υπόλοιπους που ήταν εξίσου αριστουργηματικοί. Από τις σπάνιες στιγμές της τηλεόρασης.



Το γεγονός πως ήδη επικρατεί αναταραχή στα social media για το φινάλε, αυτή την Πέμπτη, είναι ένα ακόμη δείγμα πως το σενάριο που έγραψε, έκανε αίσθηση για τον ρεαλισμό του, έστω και με κάποιες μικρές υπερβολές.

Ο Χριστόφορος δεν μας έχει συνηθίσει σε εφήμερους τηλεοπτικούς εντυπωσιασμούς, για αυτό και το φινάλε του, θα έχει νόημα και ουσία. Και θα είναι γλυκόπικρο.



Ας ξεκινήσουμε από την γλυκιά υπόσταση του Maestro. Στο λιμάνι του Γάιου στους Παξούς, λίγο πριν το σούρουπο η Χάρις Αλεξίου κάνει το μεγάλο φινάλε του φεστιβάλ και ο Χριστόφορος θα μας χαρίσει απλόχερα την τηλεοπτική μαγεία του. Η μεγάλη ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει και σχεδόν όλο το καστ θα την απολαύσει. Για αυτή την σκηνή είχε δηλώσει η Μαρία Καβογιάννη: «Η σκηνή με την Χαρούλα να τραγουδά, τα φώτα από τα καραβάκια στο λιμάνι, το φυσικό φως που έπεφτε με έκανε να πω πόσο τυχερή είμαι που έγινα ηθοποιός».

Σου αναφέραμε ότι σχεδόν όλο το κάστ θα βρίσκεται σε αυτή την σκηνή. Αμφίβολο είναι όμως αν θα δούμε τον Αντώνη (Ορέστης Χαλκιάς) και σίγουρα ΔΕΝ θα δούμε τον Γιάννη Τσορτέκη, τον τηλεοπτικό Χαράλαμπο, που εδώ και 8 επεισόδια αποκαλύπτεται στο τέλος καρέ καρέ η σκηνή μετά την δολοφονία του.


Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον γιατρό των Παξών, τον Μιχάλη, την στιγμή που ενταφιάζει την αγαπημένη του σκυλίτσα, δίπλα από το σπίτι του, να ακούει τον πρώτο πυροβολισμό. Και μέχρι να δει τι συμβαίνει ακούει και έναν δεύτερο πυροβολισμό. Ένα πλάνο στο δικό του σπίτι, μας αποκάλυψε και το όπλο του φόνου. Σε μία γωνιά του δικού του σπιτιού.

Υπάρχει όμως και ένα πλάνο στο πρώτο teaser του Maestro πριν καν ξεκινήσει η σειρά που μας δείχνει έναν από τους ήρωές μας να πυροβολεί. Και αυτός είναι ο Αντώνης και αδελφός της Κλέλιας!



Άρα εκείνος δίνει την χαριστική βολή στον Χαράλαμπο; Ο διπλός πυροβολισμός μήπως εξηγεί πώς και το θύμα ανταπέδωσε; Μένει να δούμε αν ο Αντώνης τραυματίστηκε ή αν τελικά πεθαίνει και για ποιο λόγο βρέθηκαν στο σπίτι του γιατρού.

Ο ενεργός ρόλος του Αντώνη (σ.σ Ορέστης Χαλκιάς) προδόθηκε εδώ και καιρό. Δεν εμφανίζεται επίσης σε καμία σκηνή της δολοφονίας που βλέπουμε στο τέλος του κάθε επεισοδίου. Έχουμε δει μόνο τον Φάνη Μουρατίδη και τον Γιώργο Μπένο, μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την συμμετοχή της Στεφανίας Γουλιώτη.

Σίγουρα ο Χαράλαμπος παρακολουθεί τα δύο παιδιά, τα οποία κάποια στιγμή φτάνουν κοντά στο σπίτι του γιατρού. Γιατί εκεί εξελίσσεται και η κορυφαία δραματική σκηνή.

Ο φόνος θα συγκαλυφθεί από όλους. Χάρις Αλεξίου και Μαρία Καβογιάννη θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τις οικογένειές τους. Και ο Χριστόφορος θα βρεθεί ανάμεσα τους και πια, συνένοχος. Αυτό προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον όπως όλοι καταλαβαίνουμε για το τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο του Maestro.

Θα υπάρξει ωστόσο και μία σκηνή, την οποία «πρόδωσε» η Κλέλια Ανδριολάτου και μας βάζει σε υποψίες. Γιατί όπως είπε: «Μπορεί να είναι μία δύσκολη σκηνή, έχω ρωτήσει την Μαρία Καβογιάννη τη γνώμη της για το πώς να παίξω σε αυτή τη σκηνή. Θα βοηθήσουμε η μία την άλλη. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας». Προφανώς μετά την δολοφονία, όπου όλοι σοκάρονται και βρίσκουν στήριξη ο ένας στον άλλον. Ακόμη και χωρίς να έχουν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους στο παρελθόν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.