Ads Top

GNTM Αποχώρηση 12/12: Έκπληξη! Η αναπάντεχη αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς


Δείτε ποια κοπέλα αποχώρησε από το GNTM.. Μια αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς...
Στο σημερινό επεισόδιο (12-12) παρακολούθησαμε μια φαντασμαγορική φωτογράφηση, με ιδιαίτερες δυσκολίες, με τις κοπέλες ωστόσο να δηλώνουν εξ αρχής απόλυτα έτοιμες για να φέρουν σε πέρας την δοκιμασία. 




Το ριάλιτι μόδας έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία, μιας και πλέον έχουν παραμείνει οι τελικές επτά του διαγωνισμού.

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με την Μιχαέλα, την Μάρα, την Αλεξία και την Coty να μιλούν για το θέμα των επιστροφών και για το γεγονός ότι από εκεί που είχαν μείνει επτά μόνο άτομα και θα πήγαιναν πολύ γρήγορα στην πεντάδα, που είναι ο αρχικός τους στόχος, πλέον είναι και πάλι οκτώ μετά την τελευταία αποχώρηση της Ραφαέλας.



Λίγο αργότερα, οι παίκτριες μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με την Αλεξία και την Μιχαέλα να συγκινούνται ιδιαίτερα. Η Μιχαέλα μάλιστα μίλησε με τον σύζυγό της, ο οποίος και την συμβούλευσε για το πώς να διαχειριστεί την κατάσταση με την Μάρα, η οποία και, όπως του είπε η Μιχαέλα, έχει πέσει στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, με την ίδια να ανησυχεί πολύ.

Δείτε το βίντεο:



Εν συνεχεία, παρακολουθήσαμε ένα ευφάνταστο concept, στο οποίο και τα μοντέλα κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να λειτουργήσουν κάτω από την πίεση του χρόνου, αλλά και του concept το οποίο και ήταν το πιο δύσκολο τεχνικά, σε σχέση με όλο το παιχνίδι.

Η Βικτώρια κέρδισε το advantage του απεριόριστου χρόνου για την φωτογράφησή της, ενώ τα disadvantage τα έδωσε στην Μιχαέλα και την Αλεξία, οι οποίες δεν έπρεπε να ακουμπήσουν το τζάμι με τα χέρια τους και έπρεπε να ισορροπήσουν μόνο με τα πόδια.

Δείτε το βίντεο:

Η Μιχαέλα ξέσπασε σε κλάματα μετά την κριτική της κόρης της, μιας και δεν πίστευε ότι μπορεί να φύγει από τον διαγωνισμό. Οι υπόλοιπες κοπέλες προσπάθησαν να την στηρίξουν μοναδικά. Μάλιστα, μιλώντας στην κόρη της, της είπε πώς αν φύγει θα φύγει μαζί της, μιας και ήρθε στον διαγωνισμό για να την στηρίξει και έβαλε τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα.

Δείτε το βίντεο:


Η Coty και η Βικτώρια είχαν τις καλύτερες εικόνες, με την Coty να ξεχωρίσει για την ευρηματικότητα στις πόζες της και να κερδίζει τελικά την καλύτερη εικόνα.

Στην τριάδα με τις χειρότερες εικόνες, ήταν η Μάρα με την Μιχαέλα και την Κάτια, με την Μιχαέλα να πηγαίνει πρώτη ευθεία προς την τελική επτάδα του διαγωνισμού. Η Μιχαέλα μόλις είδε την κόρη της να είναι στο bottom, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί με τίποτα, μιας και φοβόταν πολύ για την έκβαση της βραδιάς. Η Μάρα κατάφερε να παραμείνει στον διαγωνισμό, με την Κάτια να αποχωρεί για ακόμα μια φορά, λίγο πριν την τελική πεντάδα του.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.