Ads Top

Survivor Αποχώρηση: Τα ποσοστά της χθεσινής 30/3 ψηφοφορίας


Μεγάλο ντέρμπι στην χθεσινή ψηφοφορία - Δείτε τι ποσοστό συγκέντρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή και αποχώρησε.. 
Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί η Μυριέλλα Κουρεντή, με την ομάδα των Διασήμων να ανακουφίζεται από την αποχώρησή της αλλά και την παραμονή των άλλων δύο παιδιών.



Όπως είναι γνωστό υποψήφιοι προς αποχώρηση, εκτός της Μυριέλλας, ήταν και η Τζο Μαριδάκη με τον Απόστολο Ρουβά και η διαδικασία εξελίχθηκε σε θρίλερ με happy end για τους δύο αυτούς παίκτες! Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας βέβαια έχουν γίνει λίγο πολύ γνωστά από προχτές. Η Μυριέλλα βγήκε τελευταία σε ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Απόστολο Ρουβά. Μην πιστεύετε βέβαια πως η Τζο Μαριδάκη, που ήταν πρώτη, ήταν με καμιά τεράστια διαφορά.



Συγκεκριμένα η Μυριέλλα Κουρεντή έφυγε από το Survivor 5 με το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει φύγει ποτέ παίκτης από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς συγκέντρωσε σχεδόν 30%, όπως ίδιο ποσοστό είχε και ο Απόστολος Ρουβάς ενώ γύρω στο 40% βρέθηκε η Τζο Μαριδάκη.

Όσον αφορά την διαφορά ανάμεσα στην Μυριέλλα και τον Απόστολο, ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr κάνουν λόγο για λιγότερες από 50 ψήφους. Καταλαβαίνετε δηλαδή πως αν η ψηφοφορία είχε ακόμα 2-3 λεπτά το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό. Απλά έτυχε η μπίλια να κάτσει στην Μυριέλλα...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.