Ads Top

Survivor Spoiler 31/3: Άγριος καβγάς Τάκη Καραγκούνια - Ασημίνας μετά το συμβούλιο αποχώρησης «Δεν θα με ξαναπιάσεις στο στόμα σου - Ακούει όλη η Ελλάδα!» -


Αδιανόητη επίθεση από τον Τάκη Καραγκούνια στην Ασημίνα μετά το συμβούλιο - Όλα όσα ειπώθηκαν!
Ο κακός χαμός συνέβη για ακόμα ένα βράδυ στο Survivor 5 μετά το συμβούλιο του νησιού, με πρωταγωνιστή, ποιον άλλον, τον Τάκη Καραγκούνια!



Συγκεκριμένα κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου γιατί πιστεύει ότι η μπλε ομάδα τα έχει βάλει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και του κάνει συνεχώς επιθέσεις, τότε εκείνη απάντησε πως όλα δημιουργούνται από τον Τάκη, ο οποίος όσες μέρες είναι στο Survivor έχει τσακωθεί.

Τα λόγια αυτά δεν άρεσαν καθόλου στον Μισθοφόρο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ζήτησε τα ρέστα από την αντίπαλό του, θεωρώντας άδικη την επίθεση που δέχτηκε και η συνέχεια δόθηκε μόλις έκλεισαν οι κάμερες! Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή, με τον Γιώργο Λιανό να καληνυχτίζει τους παίκτες, ο Τάκης Καραγκούνιας σηκώθηκε αμέσως από την θέση του και έτρεξε προς το πλευρό της Ασημίνας!



Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει αποδείξει πως είναι ιδιαίτερα οξύθυμος χαρακτήρας και δεν σηκώνει πολλά πολλά. Αμέσως λοιπόν επιτέθηκε προς την αντίπαλό του και ζήτησε εξηγήσεις. «Μιλάς εσύ για τσακωμούς που όλη η Ελλάδα έχει δει πως φέρθηκες στη και καλά κολλητή σου! Δεν θα με ξαναπιάσεις στο στόμα σου! Ακούει όλη η Ελλάδα να με διασύρεις», ήταν τα λόγια του Τάκη με την Ασημίνα να του απαντά: «Είσαι τουλάχιστον αστείος. Έχεις τσακωθεί με τους πάντες. Τελικά έχεις πολύ θράσος!»



Η απάντηση της Ασημίνας έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Τάκη, ο οποίος αποκάλεσε.... τσουτσού την Ασημίνα και πως θα την τελειώνει από το Survivor! «Πρώτα θα σε διώξω και μετά θα φύγω. Από σήμερα θα με βρίσκεις μπροστά σου σ' ότι και να κάνεις», είπε ο Τάκης Καραγούνιας και αποχώρησε νευριασμένος από το σημείο, με την Ασημίνα να γελάει ειρωνικά και να μην δίνει συνέχεια!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.