Ads Top

Με γεμάτες τσέπες έφυγε η Μυριέλλα Κουρεντή από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε (vid)


Απίστευτο το ποσό που συγκέντρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή - Δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ πήρε για 13 εβδομάδες στο Survivor 
Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν από τους φετινούς παίκτες του Survivor που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον από τις πρώτες κιόλας ημέρες του ριάλιτι. Το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Κατσαούνη την έφερε αρχικά στο προσκήνιο ενώ οι επιθέσεις που δεχόταν μετά από συμπαίκτες και αντιπάλους την κρατούσαν στο επίκεντρο.



Το τηλεοπτικό κοινό η αλήθεια είναι πως την στήριξε αρκετά καθώς βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση 6 φορές, αλλά η τελευταία, η χθεσινή 30/3 ήταν και η καθοριστική για την πορεία της στο παιχνίδι. Ο κόσμος τελικά την έδιωξε.

Η αποχώρησή της ήταν αν μη τι άλλο επεισοδιακή - αν και δεν περίμενε κανείς κάτι λιγότερο. Έβαλε τα κλάματα κι έφυγε με αναφιλητά από το συμβούλιο του νησιού.



Η ηθοποιός - τραγουδίστρια παρέμεινε στο παιχνίδι για 13 ολόκληρες εβδομάδες, από τις 26 Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα μέχρι κι εχθές 30/3 που προβλήθηκε το επεισόδιο της αποχώρησής της. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει τελικά αλλά χαμένη δε την λες...

Η αμοιβή της Μυριέλλας Κουρεντή από το Survivor 5




Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η Μυριέλλα Κουρεντή υπέγραψε συμβόλαιο 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα με την παραγωγή του Ατζούν. Ενώ δεν ήταν από τους καλοπληρωμένους, λοιπόν, (δείτε εδώ πόσα παίρνουν οι υπόλοιποι) κατάφερε με τις 13 εβδομάδες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο να κερδίσει το ποσό των 65.000 ευρώ!

Not bad...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.