Ads Top

Η πρωτιά είναι στο τσεπάκι μας: Σαρώνει η Σάττι έφτασε στην 3η θέση, ανεβαίνει ξανά στα προγνωστικά του televoting


Πλησιάζει η πρωτιά για την Ελλάδα 

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας 7-9 και 11 Μαίου.



Ανάμεσα στα στοιχήματα για τη Eurovision, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα προγνωστικά για το televoting καθώς η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά την Κροατία και την Ελβετία.

Η Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι Ζάρι βρίσκεται πλέον στην 9η θέση των στοιχημάτων για τον μεγάλο νικητή.



Το ελληνικό τραγούδι εντυπωσίασε τους φαν του εξωτερικού από την πρώτη στιγμή και μετά την κυκλοφορία των βίντεο από τις πρόβες, σχολιάζεται θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μένει να ολοκληρωθεί και η εμφάνιση στον ημιτελικό όπου εκεί θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο, αφού και η σκηνική παρουσία παίζει μεγάλο ρόλο.

Fan της Σάττι και της Ελλάδας η Κοντσίτα: Τρελάθηκε με το τραγούδι μας, ζήτησε να της μάθει πως κουνάμε το μαντήλι


Η Μαρίνα Σάττι, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, έχει περάσει τις τελευταίες μέρες στη Σουηδία όχι μόνο επικεντρωμένη στις πρόβες αλλά και αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για να συνδεθεί με άλλους καλλιτέχνες.

Στιγμές εκτός σκηνής

Εκτός από το εντατικό πρόγραμμα των πρόβων, η Σάττι βρίσκει χρόνο για να ενισχύσει τις προσωπικές της σχέσεις με συναδέλφους καλλιτέχνες, κάτι που ενισχύει την αίσθηση της κοινότητας και της συνεργασίας που χαρακτηρίζει τον διαγωνισμό.

Μια ξεχωριστή συνάντηση με την Κοντσίτα Βουρστ

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της διαμονής της ήταν η συνάντησή της με την Κοντσίτα Βουρστ, τη νικήτρια της Eurovision του 2014. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τεχνικές και εμπειρίες στη μουσική και την εμφάνιση.

Χορευτικά και κοινωνικά μέσα

Η Σάττι δίδαξε στην Κοντσίτα το χορευτικό του «Ζάρι», περιλαμβάνοντας το κλασικό μαντήλι. Οι δύο καλλιτέχνες επέλεξαν να καταγράψουν τη στιγμή σε ένα selfie βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.