Ads Top

Πρώην άσος του Ολυμπιακού έριξε... βόμβα: "Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ"!


Λέτε να τον δούμε από τον...Πειραιά στην Τούμπα; Έχει στείλει ήδη μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη!
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη! Ο Έλληνας στόπερ εξέφρασε για μια ακόμη φορά την επιθυμία του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.
Κυριάκος Παπαδόπουλος: Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του στη γερμανική «Bild». Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αυτό για το άμεσο μέλλον. Ωστόσο, επισήμανε ότι θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κλείνει την καριέρα του στην πατρίδα του. «Θα συναντήσω αρκετούς γνωστούς μου, όπως ο Τοροσίδης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Καιζερλσάουτερν. Θα μπορούσα να το φανταστώ για το τέλος της καριέρας μου», απάντησε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε και την ομάδα για την οποία θα γύριζε πίσω στην Ελλάδα. Αυτή δεν είναι άλλη από τον ΠΑΟΚ, με τον Παπαδόπουλο να έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως είναι υποστηρικτής του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ στη συνέντευξη τόνισε πως θα ήθελε μια μέρα να φορέσει τα «ασπρόμαυρα». Θυμίζουμε πως το περσινό καλοκαίρι ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε αρκετά κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά με ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης είχε βάλει τέλος στο συγκεκριμένο σενάριο. Τότε, άλλωστε, το Αμβούργο ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, έκτοτε τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Βλέπετε, ο ίδιος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και περιορίστηκε σε μόλις δύο εμφανίσεις σε ολόκληρη τη σεζόν με τη γερμανική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος έχει συμβόλαιο έχει συμβόλαιο με το Αμβούργο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

ΠΑΟΚ: Ζωντανά από το PAOK TV το φιλικό του με την Τσβόλε

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τσβόλε στην τρίτη φιλική αναμέτρησης στο πλαίσιο της προετοιμασίας, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει ακόμα μία ευκαιρία να κάνει διάφορες δοκιμές. Το ματς θα προβληθεί μέσα από το PAOK TV, ενώ όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, δεν θα υπάρχει ο περιορισμός προβολής σε τρεις χώρες (Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο), αλλά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ωστόσο, οι κάτοικοι της Ολλανδίας, Καναδά, ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά το ματς.

Όπως και πριν το φιλικό με τη Νόρντζελαντ, έτσι και σήμερα (9/7) ο Αμπέλ Φερέιρα έβαλε στο πρόγραμμα και μια πρωινή προπόνηση (μικρότερης διάρκειας, περίπου μιας ώρας), στην οποία χώρισε την ομάδα σε δύο ενδεκάδες για να δουλέψει στις στημένες φάσεις. Τη μια ομάδα αποτελούσαν οι: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Χατζηισαΐας, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Τσιγκάρας, Στοχ, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι. Και στην άλλη ομάδα ήταν οι: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Κάτσε, Ντούγκλας, Λημνιός, Ενρίκε, Πέλκας και Άκπομ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.