Ads Top

Μόλις «έσκασε» νέο για Μπόλντγουιν ενόψει του Μακάμπι-Παναθηναϊκός!


Νεότερο ρεπορτάζ των Ισραηλινών για τον Αμερικανό γκαρντ της Μακάμπι βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Το ενδεχόμενο ο Γουέιντ Μπόλντγουιν να επιστρέψει στη δράση στο Game 5, αν αυτό υπάρξει, μετέφεραν τα ΜΜΕ του Ισράηλ και συγκεκριμένα το "Walla Sports".


Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι μετά το ταξίδι του Αμερικανού γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κροατία για θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσει την θλάση του, είναι πολύ πολύ πιθανό να μην προλάβει κάποιο από τα δυο ματς στο Βελιγράδι.

Ο Μπόλντγουιν θα συναντήσει την αποστολή των Ισραηλινών την Δευτέρα απευθείας στην πρωτεύουσα της Σερβίας και εκεί θα φανεί σε τι κατάσταση θα είναι και αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.



Το ρεπορτάζ του Walla Sports αναφέρει: «Το μεγάλο ερώτημα που θα μείνει αναπάντητο μέχρι τη Δευτέρα ή ακόμη και την Τρίτη είναι η συμμετοχή του Μπόλντγουιν στα παιχνίδια του Βελιγραδίου. 

Παρότι αρχικά έλεγαν πως μπορεί να έπαιζε στο δεύτερο παιχνίδι, στις εξετάσεις που έκανε την Τετάρτη φάνηκε πως έχει μια μικρή θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν έπαιξε χθες. 



Η εκτίμηση της Μακάμπι με την επιστροφή στο Ισραήλ είναι πως οι πιθανότητες να παίξει ο Μπόλντγουιν την επόμενη εβδομάδα είναι μικρές, παρά τη μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί.

Λέγεται πως η βασική ελπίδα είναι εφόσον υπάρξει πέμπτο παιχνίδι να επανεμφανιστεί εκεί. Πέταξε από την Αθήνα στην Κροατία και θα κάνει θεραπείες. Θα ενσωματωθεί στην ομάδα τη Δευτέρα και οι πιθανότητες να παίξει μια μέρα μετά, σχεδόν χωρίς προπόνηση, είναι λίγες. 

Από τη Μακάμπι έλεγαν χθες βράδυ πως υπό άλλες συνθήκες σε τέτοιον τραυματισμό ο Μπόλντγουιν θα έμενε εκτός για 2-3 εβδομάδες. Η απόφαση θα ληφθεί αφού συζητήσουν όλες οι πλευρές. Ακόμη κι αν ο παίκτης θέλει πολύ να παίξει, υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα υπεύθυνα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.