Ads Top

ΠΑΟΚ: Προχωράει για τη «βόμβα» του καλοκαιριού!


Στον ΠΑΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος προκειμένου να κάνουν το…μπαμ στο μεταγραφικό παζάρι.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κυλά, με τον Άμπελ Φερέιρα να έχει διαπιστώσει ήδη τι χρειάζεται το ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμο μπροστά σε όλες τις προκλήσεις της νέας σεζόν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός επιθετικού, που θα είναι ικανοί να κάνουν με το «καλημέρα» τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Και ήδη ένα όνομα ακούγεται πολύ γύρω από την Τούμπα.

Παράλληλα με την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες του Άμπελ Φερέιρα.


Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού, οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ του ΠΑΟΚ και θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Και αν για τον αμυντικό μέσο το όνομα του Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι γνωστό, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να παλεύουν την περίπτωσή του, στην επίθεση βρίσκεται στο προσκήνιο μια σούπερ περίπτωση που θα ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μιλάμε φυσικά για τον Μάρκους Μπεργκ, με τον ΠΑΟΚ να δίνει «μάχη» με την Τραμπζονσπόρ προκειμένου να αποκτήσει τον Σουηδό επιθετικό!

Φυσικά στον ΠΑΟΚ εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, όμως θα φτάσουν μέχρι το τέλος προκειμένου να πείσουν τον Μπεργκ να επιστρέψει στην Ελλάδα.

*onsports.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.