Ads Top

Survivor Spoiler 30/3: Αποβάλλεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο παιχνίδι;


Το πλάνο που την «πρόδωσε» και δε δίνει άλλη επιλογή στην παραγωγή

Τα πράγματα στο Survivor δε γίνονται καθόλου εύκολα για τους παίκτες όσο περνά ο καιρός, καθώς μπορεί διαρκώς η στιγμή του πάρτι της ένωσης, με φόντο του Γαλάτσι, να πλησιάζει, όμως αυτό σημαίνει πως ο κλοιός σφίγγει, ειδικά για όσους επιχειρούν με... κάθε τρόπο να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο.




Είναι λογικό, βέβαια, ορισμένοι παίκτες με περισσότερη εμπειρία στο ριάλιτι να γνωρίζουν αυτούς τους τρόπους, δίχως να μπορεί εύκολα η παραγωγή να επέμβει στις περιπτώσεις τους. 

Μία τέτοια περίπτωση, ασφαλώς, είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία εδώ και αρκετό καιρό είναι τραυματίας, και μάλιστα με κάταγμα, όμως οι φωνές πληθαίνουν για το κατά πόσο, τελικά, ο τραυματισμός της είναι σοβαρός.



Βλέπουμε, άλλωστε, την ποδοσφαιρίστρια το τελευταίο χρονικό διάστημα να είναι πολύ ενεργή στα αγωνίσματα από τον πάγκο, συμμετέχοντας σε πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες της και δίνοντας οδηγίες. 

Είναι γνωστό, ασφαλώς, το πάθος της για το παιχνίδι και η θέλησή της κάθε φορά για την νίκη, όμως κάποιες φορές μάλλον θα έπρεπε, λόγω του τραυματισμού της, να είναι... λίγο πιο προσεκτική.



Survivor 2024 spoiler 30/03: Το πλάνο με... οσμή σκανδάλου

Ένα τελευταίο πλάνο, που σχολιάστηκε έντονα για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, δείχνει την Ασημίνα να ορμά στον Αλέξη Παππά, μετά από κερδισμένο πόντο της ομάδας τους, για να πανηγυρίσει έξαλλα μαζί του. Αυτό, φυσικά, που προξένησε απορία, είναι το πώς μπορεί ένας άνθρωπος, που πρόσφατα τραυματίστηκε με κάταγμα, να μπορεί να δείχνει τέτοια κινητικότητα, με ικανότητα να τρέχει και να... σηκώνει τον συμπαίκτη του.


Η απορία αυτή έφερε σε δύσκολη θέση την παραγωγή, η οποία σκέφτεται αρκετά σοβαρά το τι θα κάνει με την περίπτωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Η ίδια, μετά και από αυτά τα πλάνα, δεν είναι πολύ έξυπνο να κάνει άλλα... κόλπα με τον τραυματισμό της, κάτι που ίσως θα οδηγήσει την παραγωγή στο να την επαναφέρει σύντομα ξανά στους στίβους μάχης, ώστε να σταματήσει να υπάρχει κάθε σκοτεινό σημείο για τον τραυματισμό. Αν οι γιατροί δε δώσουν έγκριση, κάτι που μάλλον είναι αρκετά πιθανό, λόγω της κατάστασής, θα επανεκτιμηθεί το τι θα γίνει στη συνέχεια με την περίπτωσή της.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.