Ads Top

Survivor Spoiler 30/3: Τελεσίγραφο σε Σταυρούλα Χρυσαειδή από την παραγωγή


Σούσουρο με την προειδοποίηση πριν από το τελευταίο επεισόδιο

Όσοι είναι εδώ και χρόνια... έμπειροι στο Survivor, γνωρίζουν πολύ καλά πια και το πώς να προφυλάξουν καλά τον εαυτό τους, προκειμένου να καταφέρουν να μακροημερεύσουν στο ριάλιτι, είτε συμμετέχοντας σε δολοπλοκίες είτε κάνοντας συντήρηση αγωνιστικά, προκειμένου να φορτσάρουν όποτε χρειαστεί.




Η Σταυρούλα Χρυσαειδή το ξέρει πολύ καλύτερα ακόμη περισσότερο από τη στιγμή, που είναι και αθλήτρια. 

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, το τελευταίο χρονικό διάστημα την είδαμε να απέχει από τα αγωνίσματα, κάνοντας διαχείριση των δυνάμεών της. 



Η αγωνιστική της αξία, άλλωστε, είναι εμφανής και εδώ και χρόνια γνωρίζουμε το τι προσφέρει στην εκάστοτε ομάδα της.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, πάντως, το τελευταίο χρονικό διάστημα έμοιαζε να το... παρακάνει με την αγωνιστική αποχή και, για αυτό το λόγο, όπως μαθαίνουμε, η παραγωγή την προειδοποίησε με τον τρόπο της. 



Η παραγωγή, άλλωστε, θέλει να αποφεύγει τέτοια φαινόμενα, και δη από άτομα, που θεωρεί πρωταγωνιστές του εκάστοτε κύκλου, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε ένα... τελεσίγραφο απέναντι στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ώστε κι εκείνη να «θορυβηθεί».

Survivor 2024 Spoiler 30/03: Με αυτό τον τρόπο η παραγωγή... έβαλε ξανά τη Σταυρούλα στο στίβο μάχης

Μετά την αποχή της στα τελευταία αγωνίσματα, παρότι οι γιατροί έλεγαν, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την υγεία και την αγωνιστική της ετοιμότητα, η υποψηφιότητά της προς αποχώρηση και η προσέγγιση της παραγωγής, ζητώντας της να σταματήσει να απέχει και να δίνει πέναλτι στους αντιπάλους, ειδάλλως θα υπήρχαν πιο αυστηρά μέτρα απέναντί της, η Σταυρούλα αποφάσισε να μπει εκ νέου στο στίβο μάχης και να παλέψει.

Η ίδια, άλλωστε, έπρεπε να παίξει και για την επιβίωσή της, όμως η παραγωγή ήταν ξεκάθαρη. 

Συγκεκριμένα, της ζητήθηκε να παίξει και στο έπαθλο επικοινωνίας, αφού δεν υπήρχε πρόβλημα σύμφωνα με τους γιατρούς. 

Κάπως έτσι, είδαμε τη Σταυρούλα για ακόμη μια φορά να είναι εξαιρετική και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα της, μαζί με το μεγάλο έπαθλο, καταφέρνοντας κιόλας στο τέλος να παραμείνει. 

Οι πανηγυρισμοί, δε, έδειξαν κι ένα καλό κλίμα μετά από καιρό, κάτι όπου συνέτεινε και η δική της απόδοση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.