Ads Top

Υποκλίθηκε ο Έμερι: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε τη νίκη»


Ο Ουνάι Έμερι έβγαλε το καπέλο στον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, μίλησε μετά την εντός έδρας «τεσσάρα» από τον Ολυμπιακό και έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του συμπατριώτη του, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο «Villa Park»! 



Οι Πειραιώτες πήγαν ως το απόλυτο αουτσάιντερ στην έδρα της Άστον Βίλα και έφυγαν ως... φαβορί. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επικράτησε του συνόλου του Ουνάι Έμερι με 4-2 και αποχώρησαν από το Νησί με σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Conference League.

Στις δηλώσεις του μετά τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των Πειραιωτών και των Villans ο Ισπανός τεχνικός συνεχάρη τον Ολυμπιακό και τον χαρακτήρισε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της 29ης Μαΐου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.



«Είμαστε απογοητευμένοι, καθώς δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και παίζαμε πολύ βιαστικά. Σε πολλές στιγμές χρειαζόμασταν να τους σταματήσουμε και να μπούμε στη μεγάλη περιοχή με περισσότερες πάσες.

Τα πάντα πήγαν στραβά. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Είχαμε έξτρα κίνητρο και ήμασταn υπερβολικά ενθουσιασμένοι. Ο Ολυμπιακός είναι τo φαβορί και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα για να κάνουμε την ανατροπή.



Δεν είναι θέμα τύχης. Δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Άξιζαν να κερδίσουν. Θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα της επόμενης Πέμπτης. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», ανέφερε ο πολυνίκης προπονητής του Europa League.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.