Ads Top

Survivor Spoiler 14/3: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα


Ποια είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor 2024! Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers;
Οι Μαχητές δεν κατάφεραν να επικρατήσουν στην τελευταία ασυλία της εβδομάδας με αποτέλεσμα να δοθεί και τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα τους. 




Έτσι μετά την Ευγενία Μπόρλα και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, οι μπλε έδωσαν ως υποψήφια προς αποχώρηση και την Μαριλίνα Βακονδίου, για ακόμα μια φορά. Αυτές οι τρεις, μαζί με την Άιρα από την ομάδα των Κόκκινων θα μονομαχήσουν απόψε με στόχο την παραμονή τους στο Survivor 2024. Κι όλα αυτά αμέσως μετά τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία!

Ποιες τρεις κοπέλες θα καταφέρουν να επικρατήσουν και ποια θα είναι η μια που θα πιει το πικρό ποτήρι της ήττας και της αποχώρησης; Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers; 



Survivor Spoiler 14/3: Αυτή η παίκτρια είναι το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει απόψε


Η ψυχολογία των κοριτσιών είναι εξαιρετική, παρότι και οι τέσσερις έχουν βρεθεί στον τάκο και δεν δείχνει να είναι κάποια με το μυαλό της στην Ελλάδα, όπως ήταν την περασμένη εβδομάδα η Μαρία Αντωνά. Οπότε η αποχώρηση θα κριθεί σε καθαρά αγωνιστικά κριτήρια!



Ποια δεν θα τα καταφέρει; Με βάση την στατιστική η Ευγενία Μπόρλα φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να μην συνεχίσει στο Survivor 2024, την ίδια στιγμή που μεγάλο φαβορί για να παραμείνει δείχνει να είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Μαριλίνα Βακονδίου, που βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σ' αυτή την θέση! Τώρα για το πως θα ανταπεξέλθει η Άιρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε καθώς είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στη θέση της υποψήφιας.

Θα καταφέρει η Ευγενία Μπόρλα να διαψεύσει για δεύτερη σερί εβδομάδα τα προγνωστιστικά ή θα λυγίσει και θα αποχωρήσει από το Survivor 2024; 

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε (14/3) από το Survivor


Για να μην σας κρατάμε, όμως, άλλο σε αγωνία, ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψουμε ποια παίκτρια θα μαζέψει τα πράγματά της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, πρόκειται για την διαγωνιζόμενη η οποία βρίσκεται στον τάκο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, την Μαριλίνα. Το τελευταίο διάστημα είχε πέσει πολύ αγωνιστικά και παρόλο που την προηγούμενη φορά στάθηκε τυχερή, απόψε δεν θα τα καταφέρει. Ίσως, βέβαια, η απώλειά της να βοηθήσει την ομάδα της, δυναμώνοντάς τη.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.