Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Το Twitter ανακαλύπτει κλεψιά Διασήμων στο χθεσινό αγώνισμα - «Πρώτη φορά βλέπουμε...» (vid)


Μια κίνηση της Κόκκινης ομάδας στο Survivor κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την τέταρτη ασυλία, προκάλεσε την έκρηξη στο Twitter.
Την τρίτη από τις τέσσερις ασυλίες της εβδομάδες κατάφερε να πάρει η Κόκκινη ομάδα του Survivor, επιβεβαιώνοντας ότι μετά την μίξη, οι ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, άλλαξαν.




Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την τέταρτη ασυλία, μια κίνηση της Αναστασίας Τσέρου στην προσωπική της μάχη απέναντι στην Σταυρούλα Χρυσαειδή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, τόσο από τον πάγκο της Μπλε ομάδας, αλλά και από το Twitter.

Οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας έπρεπε στον τελικό στόχο να βάλουν μπάλες και τριγωνάκια μέσα στις τρύπες ενός ξύλινου τραπεζιού.



Ωστόσο, η Αναστασία πιθανότατα μετά από οδηγία του πάγκου της, έβαλε πίσω από την τρύπα ένα τριγωνάκι, προκειμένου να μην φύγει η μπάλα και να καταλήξει στην τρύπα. Κάτι που ήταν εκτός κανόνων, με την παραγωγή να μην το παίρνει αμέσως χαμπάρι.

Δεν έγινε όμως το ίδιο και με τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι πρόσεξαν αυτή την καθοριστική λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να αρχίσει το... γλέντι κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που έκραξαν την Αναστασία και παράλληλα αποθέωσαν την Σταυρούλα, βλέποντας το συγκεκριμένο πλάνο.

«Πρώτη φορά στα χρονικά βλέπω τέτοιο σπρώξιμο σε ομάδα και οι υπεύθυνοι να σφυρίζουν κλέφτικα. Ντροπή, δεν σέβονται τίποτα», σχολίασε κάποιος χρήστης του Twitter.



Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter














Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.