Ads Top

Survivor Spoiler 29/4: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Οι εξελίξεις στο Survivor είναι αμείωτες και το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει σιγά σιγά προς την τελική του ευθεία, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα για να είναι εκείνοι, που θα δώσουν ραντεβού με το κοινό, τόσο στο Γαλάτσι όσο και στους τηλεοπτικούς δέκτες, διεκδικώντας τον τίτλο του απόλυτου Survivor της χρονιάς.

Μετά από μήνες υπομονής, πείνας και κακουχίας, άπαντες θέλουν την επιβράβευσή τους, φτάνοντας έως και στο τέλος της διαδρομής.


Για αυτό το λόγο, άλλωστε, και οι κόντρες και οι ίντριγκες δε λείπουν από τον Άγιο Δομίνικο, με τον Φάνη Μπολέτση ειδικά να έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής για πάμπολλους λόγους, συγκεντρώνοντας τα «πυρά» συμπαικτών και αντιπάλων.

Αυτή την φορά, βέβαια, είναι ο Φάνης και το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι κάποιος άλλος παίκτης. Μόνο προς το τέλος τα... πάθη ηρεμούν, όταν λιγοστεύουν επικίνδυνα οι παίκτες, μέχρι να φτάσουμε στους τελευταίους τέσσερις, που θα μείνουν όρθιοι και θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα, όχι λόγω αποχώρησης, αλλά επειδή θα πάνε στο Άλσος Βεΐκου με σκοπό να κερδίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης.



Survivor 2024 spoiler 28/04: Το φαβορί για τη δεύτερη υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Η Μεγάλη Εβδομάδα, φυσικά, είναι άλλο ένα σημάδι πως πλησιάζουμε προς το μεγάλο φινάλε, με το Μάιο να έρχεται και το καλοκαίρι να... είναι σχεδόν παρόν. Μέχρι τότε, όμως, κάποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν από τη μέση και αυτό θα γίνει μέσα από τα σχετικά αγωνίσματα, με το δεύτερο αγώνα ασυλίας να έρχεται, για να μάθουμε στο τέλος της βραδιάς ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος, μετά τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.



Ποιος θα είναι, όμως, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Η αλήθεια είναι, ότι ο Φάνης Μπολέτσης έχει μπει... στο μάτι του κυκλώνα και μένει να φανεί, αν θα ψηφιστεί στο τέλος της βραδιάς, αν και εκκρεμεί να μάθουμε το ποια ομάδα θα κερδίσει πρωτίστως στην ασυλία, για να γίνει γνωστός και ο υποψήφιος αργότερα.

Από την αρχική πληροφόρηση που έχουμε, βέβαια, μάλλον δεν κινδυνεύει και οι δύο που μοιάζουν ως φαβορί, ανάλογα με το ποια ομάδα θα χάσει, είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.