Ads Top

«Σκούπα» στον Ολυμπιακό: 6 παίκτες στην πόρτα της εξόδου


Μόλις δύο 24ωρα πριν πέσει η αυλαία της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός έχει τουλάχιστον έξι ερωτηματικά σε σχέση με το υπάρχον ρόστερ του.

Σε πρώτο επίπεδο πριν κλείσει μία μεταγραφική περίοδος πάντα βάζουμε έναν... αστερίσκο σε επίπεδο προσθηκών σε μία μεγάλη ομάδα. 




Ο Ολυμπιακός βέβαια υπήρξε ξεκάθαρος πώς άλλη κίνηση δεν θα γίνει ως προς παρούσα μεταγραφική περίοδο. 

Πλην όμως εάν μπορέσει να γίνει κάτι με ένα εξάρι ή τον εξτρέμ Ράντονιτς τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και την ύστατη στιγμή.



Τώρα ως προς το σκέλος των πιθανών αποχωρήσεων. Υπάρχουν τουλάχιστον έξι περιπτώσεις παικτών που είναι υποψήφιοι να αποχωρήσουν. 

Από την άμυνα είναι ο Πορόζο, που είναι δανεικός. Από το κέντρο είναι ο Ιμπόρα με τον Μαντί Καμαρά και σχετικά με την επίθεση υπάρχουν οι Μπρνιτς, Μπιελ και Γιόβετιτς.



Ως προς τα παραπάνω ονόματα δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή να υπάρχουν επίσημες κρούσεις για Μαντί και Μπιελ όμως όλα είναι ανοιχτά, με δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Αφρικανό κυρίως από Τουρκία και για τον Ισπανό από Ρωσία και όχι μόνο. 

Ο Στέφαν Γιόβετιτς από την άλλη (ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο στο ματς με τον ΠΑΣ) είναι ανοιχτό να βρεθεί στην Παρτιζάν, όπως έχετε ήδη διαβάσει.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να ξεκαθαρίσουν ακόμα και την τελευταία στιγμή και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, στις 31 Γενάρη. Και πάντα με γνώμονα και την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, καθώς οι περισσότεροι από τους προαναφερθέντες είναι σε αυτήν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.