Ads Top

Survivor - Άρης Σοϊλέδης για Σπύρο Μαρτίκα: «Μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός…»


Κόλαφος ο Άρης Σοϊλέδης για Σπύρο Μαρτίκα μετά τις νέες δηλώσεις για την Μαρία Αντωνά..

«Τα σχόλια για την Μαρία Αντωνά τα έκανε για να την προσβάλλει» δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης σε άλλο σημείο της συνέντευξης.




Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στα πρόσφατα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας προς το πρόσωπό του αλλά και προς το πρόσωπο της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά.

«Οποιοσδήποτε άλλος και να τα έλεγε αυτά θα με ενοχλούσε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ο περισσότερος κόσμος δεν τον έχει σε υπόληψη, γιατί έδειξε πολύ καλά τι είναι μέσα στο Survivor. Με αυτά που λέει όμως νομίζω ότι μας θεωρεί χαζούς», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.



Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βγαίνει και λέει ότι γύρισε από το Survivor και δεν τον αναγνώριζε η μάνα του. Δεν είπες αυτό, δεν είπες ότι δεν αναγνώρισες τη Μαρία γιατί ήταν διαφορετική, σχολίασες ότι το μακιγιάζ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου και αυτό το κάνει κοροϊδευτικό. Οπότε μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός».

«Είναι αστεία όλα αυτά, δεν ξέρει αν θέλω ή αν δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι, αν έχω μιλήσει ή όχι. Δεν τον έχει κανένας μας σε υπόληψη», τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης, απαντώντας στις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα.



«Ο άνθρωπος αυτός, παρότι έχει τις δουλειές και τα μαγαζιά του, απ’ αυτό ζει. Στο Survivor μας έλεγε: τώρα δηλαδή θα είμαστε γνωστοί και θα μας ξέρουν όλοι στην Ελλάδα; Τα σχόλια για τη Μαρία τα έκανε για να την προσβάλλει», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.