Ads Top

Απόλυτος «Profesor» o Μεντιλίμπαρ: Σε έναν χρόνο έβαλε τα... γυαλιά στην προπονητική ελίτ


Τεν Χαγκ, Αλέγκρι, Μουρίνιο και Έμερι. Όλοι τους μέσα σε έναν χρόνο περίπου... υποκλίθηκαν στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Τι υπέροχος χρόνος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ! Ο Βάσκος τεχνικός έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη δεύτερη διαδοχική του ευρωπαϊκή κούπα. 



Μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό, τον οδήγησε στην ασύλληπτη πορεία μέχρι τον τελικό του Conference League και ήδη κατάφερε να γίνει ανεξίτηλος στις «ερυθρόλευκες» καρδιές.

Το εντυπωσιακό δε, είναι πως το κατόρθωσε αυτό καθιστώντας τον εαυτό του απόλυτο... terminator στα νοκ-άουτ και βάζοντας τα... γυαλιά στην προπονητική ελίτ. Κι αυτό διότι, μερικοί από τους κορυφαίους προπονητές του πλανήτη «υποκλίθηκαν» στον Professor μέσα σε περίπου έναν χρόνο!



Πρώτα ήταν ο Έρικ Τεν Χαγκ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του οποίου η Σεβίλλη του Μεντιλίμπαρ προσπέρασε στα προημιτελικά του Europa League. 

Έπειτα η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που είχε την ίδια μοίρα στους «4» της διοργάνωσης και φυσικά η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο που γνώρισε την ήττα στον τελικό! 



Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε με το ρουά ματ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ουνάι Έμερι που είδε τη δική του Άστον Βίλα να «λυγίζει» κι αυτό προ του Βάσκου και των παικτών του.

Τέσσερις κορυφαίοι προπονητές, που όλοι εξολοθρεύτηκαν από τον Βάσκο τεχνικό μέσα σε έναν χρόνο!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.