Ads Top

Στιγμές αγωνίας για τον Light: «Δίνεται αμοιβή χίλια ευρώ» - Τι συνέβη


Στιγμές αγωνίας πέρασε ο Light τις προηγούμενες ημέρες μέχρι και κατά τη διάρκεια του Fame Story στο Live της Παρασκευής 17/11. 

Όλα ξεκίνησαν όταν, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος του σκύλος χάθηκε.




Ο τράπερ, χωρίς να εξηγήσει τι συνέβη, ζήτησε αμέσως τη βοήθεια των ακόλουθών του, επισημαίνοντας την περιοχή που εξαφανίστηκε, το όνομα του κατοικιδίου και τα χαρακτηριστικά του. Μάλιστα, δήλωσε πως θα έδινε αμοιβή χιλίων ευρώ σε όποιον το έβρισκε.

Τι συνέβη με τον σκύλο του Light

«Δίνεται αμοιβή χίλια ευρώ. Φορούσε κόκκινο περιλαίμιο και κίτρινο μαντήλι», σημείωσε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που δημοσίευσε ώστε να μπορεί να αναγνωριστεί εύκολα.





Μετά το φινάλε του 8ου live του ριάλιτι μουσικής, λοιπόν, ο ίδιος ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Το σκυλάκι του επέστρεψε στο σπίτι, όπως ανέφερε σε story του στο προφίλ του. Βρέθηκε έξω από την πόρτα του περίπου στις 5 τα ξημερώματα και είναι καλά στην υγεία του, για το οποίο δηλώνει ευγνώμων, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που κινητοποιήθηκε και τον έψαχνε όλες αυτές τις ώρες.



«Παιδιά, μετά από πέντε μέρες αναζήτησης, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε άλλο. Ο λουκούμ αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι στις πέντε το πρωί. Είναι αρτιμελής, όπως βλέπετε. Όλα καλά. Τα χίλια ευρώ θα τα κρατήσουμε. Ευχαριστώ όλους όσους τον έψαξαν. Επέστρεψε, είμαστε καλά, είμαστε ζωντανοί, πολλά φιλιά», ακούγεται να λέει.


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.