Ads Top

Survivor Spoiler 6/5: Η υποψηφιότητα οδηγεί στην έξοδο τη Σταυρούλα;


Αποχωρεί από το Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή;

Κανένας, πλέον, δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο…



Η σοβαρότητα του τραυματισμού της Αναστασίας, που αποτελεί ήδη παρελθόν για το Survivor και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να υποβληθεί στην απαραίτητη αποθεραπεία και η υποψηφιότητα της Σταυρούλας, σε συνδυασμό με τη στάση της Ασημίνας, δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό στον Αγιο Δομίνικο.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, αφού Φάνης, Σταμάτης και Ντάνιελ την έβγαλαν στον τάκο, με την ίδια να δηλώνει ότι η ίδια τους ζήτησε να την ψηφίσουν.



Και πλέον, το μυαλό όλων πηγαίνει σε μια διαδικασία… γνώριμη, αφού η Σταυρούλα ως τραυματίας δεν κρύφτηκε πίσω από τον τραυματισμό της και ξεκάθαρα έδειξε την πρόθεσή της για μια πιθανή αποχώρηση, τονίζοντας ότι έχει κουραστεί ψυχολογικά και αμφιταλαντεύεται για πολλά πράγματα.

Δείτε όσα αποκάλυψε η Σταυρούλα…



Ουσιαστικά, η Σταυρούλα ξεκαθάρισε τις σκέψεις της, τις οποίες και δημοσιοποίησε, προϊδεάζοντας το τηλεοπτικό κοινό και επιβεβαιώνοντας πλήρως, τις πληροφορίες που την ήθελαν να έχει ήδη εκφράσει και στην παραγωγή την πρόθεσή της να αποχωρήσει.

Είναι, λοιπόν, αυτή η μέθοδος ο τρόπος με τον οποίο ενδέχεται η Σταυρούλα, αν τελικά το αποφασίσει, να οδηγηθεί εκτός παιχνιδιού μέσα από τη μονομαχία της Πέμπτης;

Θα το μάθουμε σύντομα…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.