Ads Top

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η γνωριμία, ο γάμος με τη Βαμβακούση και το μωρό που περιμένουν


Τα τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του συγκίνησαν όλους τους τηλεθεατές του MEGA

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη γνωριμία του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, τον γάμο και το μωρό που περιμένουν.




Αρχικά αποκάλυψε: «επειδή το γράφουν, δεν μας γνώρισε ο ιερέας. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και στη συγκεκριμένη εκκλησία και σε μία από τις επισκέψεις της επισκέφθηκε την εκκλησία που έτυχε να είμαι και εγώ. Έτυχε να είναι ο πνευματικός μας από κοινού. Και έτσι η εκκλησία ήταν καθοριστική, ήταν τυχαία αλλά όχι τυχαία».

Όταν η Ελένη τον ρώτησε αν έπαιξε ρόλο το θέμα πίστης στη σχέση τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε:



«Σε μία κοινή πορεία στη ζωή σίγουρα ο διαφορετικός παρονομαστής παίζει ρόλο ειδικά όταν πρόκειται να μεγαλώσεις και την οικογένειά σου. Μου συνέβη να γνωρίσω τη Δήμητρα που έχουμε κοινά πιστεύω. Θα ήταν δύσκολο να είμαι με μία γυναίκα που δεν πιστεύει».

Και πρόσθεσε: «Είναι μία όμορφη σχέση, Είναι γλυκιά και θετική».



Στη συνέχεια μίλησε για τη γυναίκα του, Δήμητρα Βαμβακούση: «Δεν είναι ένα πράγμα που αγαπάω σε αυτή αλλά αν πρέπει να διαλέξω είναι η καλοσύνη που έχει, ψυχή της. Για εμένα η ομορφιά περνά και χάνεται η ψυχή είναι κάτι άλλο και εκεί είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που με έκαναν να θέλω να είμαστε μαζί. Για να μπεις σε μία διαδικασία να κάνεις ένα σπιτικό, πρέπει να σου δώσει το δικαίωμα και ο άλλος να το κάνεις και να πεις το παίζω το χαρτί, γιατί έχω δει πέντε πράγματα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.