Ads Top

Παγιδευμένοι Spoiler: Ανατροπή! Ζει ο Δημήτρης;


Ένα spoiler που ανατρέπει τα πάντα στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.. 

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Άννα δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Δημήτρη και ο χωρισμός είναι μονόδρομος.




Όπως σας έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, o B’ Κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, προβλέπεται να κόψει την ανάσα.

Μέχρι και πριν λίγο καιρό όλα τα spoilers επιβεβαίωναν ότι στον Β’ Κύκλο της σειράς, ο Δημήτρης θα είναι νεκρός και η βασική ύποπτος θα είναι η Άννα. Μάλιστα τα spoilers έλεγαν ότι ο Δημήτρης θα υπήρχε στη σειρά μόνο μέσα από αναμνήσεις της Άννας ή άλλων πρωταγωνιστών.

Φυσικά αυτή η πληροφορία είχε δυσαρεστήσει τους θαυμαστές της σειράς, αφού ο Δημήτρης, είναι ένας αγαπημένος και αναντικατάστατος χαρακτήρας στους Παγιδευμένους. Παρόλα αυτά, η ιστορία ανατράπηκε λέγοντας εν τέλει, ότι ο Δημήτρης δεν πέθανε στη πραγματικότητα.



Αντίθετα είχε στήσει ένα σχέδιο με τον Ανδρέα για να παγιδεύσει τον μανιακό δολοφόνο και αναγκάστηκε να το κρύψει από την Άννα. Τα spoilers θέλουν τον Δημήτρη να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της με σάρκα και οστά, όταν η Άννα καταλάβει ότι είναι έγκυος στο παιδί του.

Κι ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoilers η Άννα φαίνεται πως θα πέσει στην αγκαλιά του κλαίγοντας και ευγνωμονώντας το Θεό που είναι ζωντανός, φαίνεται πως μετά από αυτό ο γάμος της θα περάσει σοβαρή κρίση.

Η Άννα όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Δημήτρη που της είπε ένα τόσο τραγικό ψέμα και την κράτησε έξω από την ζωή του. Η Άννα πέρασε έναν Γολγοθά εξαιτίας του, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες ότι δεν είναι ένοχη ενώ παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει τον αβάσταχτο πόνο της απώλειάς του.



Καμία από τις εξηγήσεις του δεν θα μπορέσει να την πείσει. Τουλάχιστον συναισθηματικά. Έτσι για αρκετά επεισόδια το ζευγάρι φαίνεται πως θα είναι χώρια με την Άννα να θεωρεί ότι δεν μπορεί πλέον να του έχει εμπιστοσύνη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.