Ads Top

Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για την Καίτη Γαρμπή: Είπε για τα γαϊδουράκια στην Ύδρα αυτό που όλοι σκέφτονται και κανείς δεν τολμάει


Τα είπε όλα με 10 λέξεις η Καίτη Γαρμπή..

Μπροστά σε μία τέτοια θέα με μία τόσο δυνατή εικόνα όπως είναι αυτή ενός γαϊδουριού να έχει στην πλάτη του πάρα πολύ βαριά αντικείμενα και να τα κουβαλάει με τόση ζέστη, δεν θα μπορούσε κανείς να μην εξοργιστεί. 




Μετά τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Ναταλία Γερμανού που εξέφρασαν δημόσια τον αποτροπιασμό τους για τις εικόνες αυτές της ντροπής, ήρθε και η οργισμένη αντίδραση της Καίτης Γαρμπή για να καταδικάσει και εκείνη από την πλευρά της την εκμετάλλευση των γαϊδουριών στην κατά τα άλλα όμορφη Ύδρα.

Συγκεκριμένα η Καίτη Γαρμπή ανέβασε τη φωτογραφία που έχει γίνει viral στα social media στην οποία απεικονίζεται το γαϊδουράκι υπερφορτωμένο με έπιπλα, ακόμα και οικιακές συσκευές στην πλάτη του να τα μεταφέρει σε τόσο έντονες καιρικές συνθήκες με τη ζέστη να έχει χτυπήσει κόκκινο!



«Ύδρα, το νησί της αριστοκρατίας και των γαϊδουριών! Φτου σας!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η αγαπημένη τραγουδίστρια, δείχνοντας και εκείνη αγανακτισμένη και οργισμένη με όσους εξαναγκάζουν τα γαϊδουράκια σε τέτοιες πράξεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.