Ads Top

Πρόταση Βόμβα Ατζούν σε Γιώργο Αγγελόπουλο για το επόμενο survivor!


Δημοσίευμα βόμβα, ποίος είναι ο μονός ορός..

Είναι γνωστό πως τα δύο παιδιά είναι σε σχέση και ενδεχόμενη είσοδο της Δήμητρας στο Survivor αναγκαστικά θα έφερνε και Ντάνο εκεί έστω ως έπαθλο επικοινωνίας ή έστω στις συζητήσεις που θα είχε η Δήμητρα με συμπαίκτες της! 




Το σίγουρο είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα είχαμε Γιώργο Αγγελόπουλο στο επόμενο Survivor.

Αυτό που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε είναι πως ο ίδιος ο Ντάνος, ο οποίος είχε κλείσει την πόρτα του Survivor οριστικά θα ήταν εκείνος που θα επιδίωκε να επιστρέψει ως παίκτης στον Άγιο Δομίνικο! Η πλευρά Ατζούν φέρεται να επεδίωξε μια επαφή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και για πρώτη φορά να τον είδε θετικό στο ενδεχόμενο επιστροφή του!


Survivor spoiler: Αυτή ήταν η επαφή με τον Ντάνο! Τι ζήτησε ο ίδιος;





Τι ζήτησε λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τον Τούρκο παραγωγό; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά ζήτησε να αφήσουν απ' έξω την σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση και πως αν αυτός είναι ο λόγος που την θέλουν στο παιχνίδι τότε να το ξεχάσουν!

Από την άλλη και ο ίδιος όμως βλέπει ότι οι μετοχές του «πέφτουν», το όνομά του πλέον δεν κάνει «γκελ» όπως αντίστοιχα του Σάκη Κατσούλη για παράδειγμα και πως αρκετές επαγγελματικές πόρτες κλείνουν. Ο ίδιος λοιπόν φέρεται να σκέφτεται πως μια επανεμφάνιση στο Survivor θα τον «απογειώσει» ξανά. Έτσι σε επαφή που είχε με τον Ατζούν ξεκαθάρισε πως θα αρχίσει να συζητάει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν πάρει 15.000 ευρώ την εβδομάδα (τρεις φορές πάνω τα χρήματα που παίρνανε τα άλλα παιδιά πέρσι) και φυσικά να είναι εκτός η Δήμητρα Βαμβακούση, ώστε να προστατέψει την σχέση του.



Από την πλευρά του ο Τούρκος παραγωγός χάρηκε πως για πρώτη φορά βλέπει μια δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όμως ήταν ξεκάθαρος πως τόσα χρήματα δεν θα δώσει για κανέναν λόγο. Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.