Ads Top

Μεταγραφή από ΝΒΑ ετοιμάζει ο Μπαρτζώκας


Ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά για σκόρερ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κοιτάζει στο ΝΒΑ και έχει σκανάρει μια ιδιαίτερη περίπτωση...

Ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν και ουσιαστικά μένει το τελευταίο κομμάτι του «παζλ» που είναι ένας γκαρντ που να έχει έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και στη δημιουργία.




Οι ερυθρόλευκοι χωρίς να βιάζονται καθόλου κοιτάζουν στην αγορά για σούτινγκ γκαρντ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ρίχνει «ματιές» και στο ΝΒΑ και στις περιπτώσεις που ακόμη δεν έχουν βρει το συμβόλαιο που ψάχνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τα ονόματα που έχει «σκανάρει» ο Έλληνας τεχνικός τόσο από την Ευρώπη όσο και από τις ΗΠΑ είναι αρκετά, ενώ φαίνεται πως έχει προστεθεί ένα ακόμη τις τελευταίες μέρες από τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.



Ο λόγος για τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ, ο οποίος ακόμη δεν έχει υπογράψει στο ΝΒΑ και κυκλοφορεί ελεύθερος, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του.

Πρόκειται για παίκτη που έχει στοιχεία που αρέσουν στον Έλληνα τεχνικό, αφού έχει ύψος 1.93μ. και είναι δεινός εκτελεστής από μέση και μακρινή απόσταση, ενώ είναι πολύ καλός και στο πίσω μέρος τΟυ γηπέδου.

Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ έχει μια δεδομένη εμπειρία από το ΝΒΑ, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ (2016-19), Λος Άντζελες Κλίπερς (2019-2020) και Ντιτρόιτ Πίστονς (2020-2023) αλλά και κάνοντας ουκ ολίγες φορές το δρομολόγιο NBA με G-League.

Παράλληλα, ο ΜακΓκρούντερ διαθέτει στοιχεία που αρέσουν όπως η αθλητικότητα και η εκρηκτικότητα, ενώ την ίδια στιγμή σουτάρει πολύ καλά από μακριά (36% ποσοστό καριέρας στο ΝΒΑ, αλλά πάνω από 42% την τελευταία τριετία), με τους μέσους όρους του να κυμαίνονται στους 5.7 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 19.4 λεπτά συμμετοχής και 318 παιχνίδια καριέρας.



Είναι απόφοιτος του Κάνσας και πέρσι αγωνιζόταν στους Πίστονς παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και αγωνιζόταν περίπου 15 λεπτά, έχοντας 5,5 πόντους μέσο όρο και 2,2 ριμπάουντ. Πρώτο του μέλημα είναι να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και αν δεν τα καταφέρει να βρει αυτό που ψάχνει τότε θα κοιτάξει προς την Ευρώπη και δεδομένα θα απασχολήσει αρκετές ομάδες της Euroleague.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.