Ads Top

Στοίχημα: Με το φαβορί Μποταφόγκο στο 2.10


Αμέτρητες οι ευκαιρίες για στοίχημα στο κουπόνι της Κυριακής (30/07), με πολλές ευρωπαϊκές λίγκες να έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους και οδεύουμε σιγά σιγά προς την έναρξη όλων των πρωταθλημάτων, ενόψει της νέας σεζόν. Το Betarades.gr εντόπισε από το σημερινό πρόγραμμα, πρόταση με αξία από τη Serie A Βραζιλίας και το παιχνίδι Μποταφόγκο - Κοριτίμπα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε ότι μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα ρόστερ των ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2023, για τους αγώνες της Ελλάδας και για όλο το πρόγραμμα μουντομπάσκετ.

 

Στις 22:00 στο “Nilton Santos” η Μποταφόγκο υποδέχεται την Κοριτίμπα για τη 17η αγωνιστική της Serie A Βραζιλίας. Στο 2-2 με τη Σάντος εκτός έδρας έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η Μποταφόγκο, ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, καθώς προηγήθηκε το 1-1 με την Πατρονάτο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Τρέχει ένα αήττητο σερί 11 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα με 40 βαθμούς βρίσκεται μόνη στην κορυφή και σε απόσταση εννέα βαθμών από τη 2η Φλαμένγκο.

 

Έχει πάρει τα πάνω της στα τελευταία παιχνίδια η Κοριτίμπα, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της Φλουμινένσε, ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Προσπαθεί να ανακάμψει, παραμένει ωστόσο χαμηλά στη βαθμολογία και στη 18η θέση της κατάταξης. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας, πανηγύρισε μόλις μια νίκη στις 11 τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Οι διαφορές των δύο ομάδων είναι τεράστιες, η Μποταφόγκο είναι δικαιολογημένα το φαβορί, έχοντας και εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Κοριτίμπα, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!   

 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.