Ads Top

Θύμα ληστείας ο Γιώργος Ταλάντσεβ


Δύσκολες στιγμές για τον πρώην παίκτη του Survivor 5..

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον πρώην παίκτη του Survivor 5, Γιώργο Ταλάντσεβ, καθώς όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 29/7, έπεσε θύμα κλοπής όσο βρισκόταν στις διακοπές του.




Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις ημέρες, στο σπίτι του, αποκαλύπτοντας πως του πήραν πολλά αντικείμενα αξίας, γι' αυτό και θέλησε να περάσει ένα μήνυμα και να προειδοποιήσει όσους σκοπεύουν να φύγουν για διακοπές σύντομα.


Η εξομολόγηση του Γιώργου Ταλάντσεβ για την κλοπή στο σπίτι του





«Πριν από δυο μέρες συνέβη κάτι αρκετά δυσάρεστο. Kαθώς έλειπα στη Μυτιλήνη για μια εβδομάδα περίπου, μπήκαν στο σπίτι μου και μου έκλεψαν πολλά πράγματα. Ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα, ρούχα και ό,τι μπορούσαν να πάρουν. Και επειδή πλησιάζει ο Αύγουστος και οι περισσότεροι από εσάς θα λείπετε σε διακοπές και θα υπάρχουν αρκετές μέρες που δεν θα είστε στο σπίτι. Προσέχετε! Να μην αφήνετε πράγματα αξίας στο σπίτι σας, να κλειδώνετε καλά τις πόρτες σας. Προσέχετε ποιον βάζετε στο σπίτι σας, αν σας παρακολουθούν και τι ανεβάζετε στα social media, όσον αφορά το σπίτι σας. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν όλο και πιο συχνά και ειδικά τον Αύγουστο που θα λείπουν όλοι. Θα γίνει χαμός. Να προσέχετε και να φυλάτε καλά τα πράγματά σας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.