Ads Top

«Δυστυχώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, νιώθω πολύ...» - Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται (vid)


Η δημόσια εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε ανησυχία στους χιλιάδες followers της..
Η Ιωάννα Τούνη έγινε μαμά πριν από λίγους μήνες και παρόλο που η μητρότητα έρχεται μαζί με πολλές ευθύνες και κούραση, η ίδια θέλησε λίγο διάστημα μετά να επιστρέψει στο κανονικό της πρόγραμμα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πράγμα που σημαίνει ταξίδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεχώς, ενώ πρόσθεσε σε αυτό και την γυμναστική, διότι επιθυμία της είναι να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να δει το σώμα της όπως πριν.




Έτσι, λοιπόν, άρχισε να ανεβάζει καθημερινά βίντεο από το γυμναστήριο, όπου πήγαινε μαζί με τον γιο της, παρακινώντας και τους ακόλουθούς της, ωστόσο την Παρασκευή 19/5 ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά το οποίο εξηγούσε πως η κόπωση δεν την αφήνει να πετύχει όλους τους στόχους της.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για την ψυχολογία και το σώμα της


«Δε ξέρω τι τεμπελίαση με έχει πιάσει. Τρώω πάρα πολλά γλυκά. Δεν κάνω προπόνηση. Ούτε χθες πήγα, ούτε σήμερα και αποφάσισα να πάω να κάνω κάτι θεραπείες τώρα λιποδιάλυσης, σύσφιξης, γιατί δε γίνεται έτσι η φασούλα μας», ανέφερε στην ανάρτησή της και πρόσθεσε το εξής κείμενο:



«Δυστυχώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Νιώθω πολύ κουρασμένη το τελευταίο διάστημα, θέλω να τρώω σοκολάτες φουλ και είμαι αποσυντονισμένη εντελώς. Δίνω αυτό το break στον οργανισμό μου, εφόσον νιώθω ότι το χρειάζομαι. Από Δευτέρα όμως λέω να αρχίσω διατροφή χωρίς άλλες αναβολές».





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.