Ads Top

«Πόσο ψέμα...» - Οpγισμένες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση Χριστίνας Μπόμπα για τις δίδυμες κόρες της


Τι συνέβη, τι γράφει ο κόσμος στα σχόλια - Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ξανά..
Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα δημόσιο πρόσωπο πολύ αγαπητό στο κοινό, το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να καταφέρει να γίνει μαμά. 

Παρόλα αυτά, πολλές φορές, οι δραστηριότητες, ο τρόπος που μεγαλώνει τις κόρες της, αλλά και οι χιουμοριστικές της αναρτήσεις γι' αυτές γίνονται θέμα αρνητικού σχολιασμού.




Το ίδιο συνέβη και με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε συγκεκριμένα ένα βίντεο δείχνοντας πως από τη στιγμή που ήρθαν οι δίδυμες στη ζωή της δεν προλαβαίνει να χαλαρώσει και πως κάθε φορά που πάει να το κάνει, πάντα κάτι θα συμβαίνει και θα την χρειάζονται.


Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα που προκάλεσε αντιδράσεις





Φυσικά, το βίντεο αυτό είχε χιουμοριστική διάθεση, καθώς η ίδια "λιώνει" για τις κόρες της και αυτή τη στιγμή μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλάζουν ολόκληρο το σπίτι τους για να μπορούν να το προσαρμόσουν στις ανάγκες τους, όμως πολλοί επικεντρώνονται αλλού και δίνουν μία σοβαρή χροιά, ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.