Ads Top

Είναι μαζί και δεν το κρύβουν: Φωτογραφίες από τη νέα κοινή απόδραση Βαλαβάνη-Μόργκαν (pics)


Οι φωτογραφίες που «δείχνουν» πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρήγορης Μόργκαν είναι μαζί
Πριν ακόμα μπουν στο Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είχαν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες περί χωρισμού και της νέας σχέσης της πρώτης με τον Γρηγόρη Μόργκαν, πρώην παίκτη του ριάλιτι Nomads. 

Αφού μπήκαν στο παιχνίδι, ήταν σε χωριστές ομάδες και οι συνομιλίες τους ήταν αρκετά τυπικές, με αποτέλεσμα οι φήμες να φουντώνουν, ενώ μόλις εκείνη αποχώρησε και άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα διάφορα σκάνδαλα για τον personal trainer και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, διάφοροι παίκτες άρχισαν να επιβεβαιώνουν πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί.




Μάλιστα, η αθλητικογράφος άρχισε τα ταξίδια, παρέα με τον Γρηγόρη Μόργκαν και έτσι πολλοί θεώρησαν πως και οι δύο πλέον έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Αν και κανείς από τους δύο, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί κάτι, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.




Η νέα κίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν που φούντωσε τις φήμες για την σχέση τους



Την Παρασκευή 19/5, δηλαδή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε ένα ακόμη μικρό ταξιδάκι μαζί με τον surfer, κάτι που επιβεβαιώθηκε από το repost που έκανε στο story του, ενώ αργότερα εκείνος δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις σανίδες του surf γράφοντας: «His & Hers».





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.