Ads Top

«Αργά ή γρήγορα το σύμπαν θα σου φέρει... » - «Κόλαφος» η Ελευθερία Ελευθερίου σε νέα ανάρτηση (pic)


Η ανάρτηση όλο νόημα που θα συζητηθεί από την Ελευθερία Ελευθερίου - Ποιον «φωτογραφίζει»
Η Ελευθερία Ελευθερίου πληγώθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα κι αυτό γιατί ενώ είχε ξεκινήσει μία πολύ όμορφη σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, όλα χάλασαν μόλις εκείνος μπήκε στο Survivor All Star και την απάτησε με την Καρολίνα Καλύβα, ανταλλάσσοντας φιλιά μπροστά σε όλη την Ελλάδα.




Αφού μπήκε και εκείνη στο παιχνίδι, ξέσπασε πάνω του, προσπάθησε αρχικά να τον "ρίξει" για να ανακουφιστεί ίσως, όμως δεν άργησε να καταλάβει πως αυτό κάνει κακό στην ίδια και έτσι συζήτησε μαζί του και κατάφεραν να τα λύσουν όλα χωρίς εντάσεις πια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα τον δεχθεί πίσω στη ζωή της, αφού ήδη με το που επέστρεψε στην Αθήνα τον έκανε unfollow στα social media .


Η ανάρτηση "καρφί" της Ελευθερίας Ελευθερίου





Την Παρασκευή 19/5, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου πόζαρε στον καθρέφτη και εμπνευσμένη από την θήκη του κινητού της η οποία γράφει πάνω την λέξη "κάρμα", την συνόδευσε με ένα κείμενο όλο νόημα και σπόντες.

«Το κάρμα κυνηγά τους πάντες τελικά. Δεν μπορείς να ξεφεύγεις όλη σου τη ζωή "διαλύοντας" τους ανθρώπους. Δεν με νοιάζει ποιος είσαι. Ο τροχός γυρίζει. Έτσι "δουλεύει". Αργά η γρήγορα το σύμπαν θα σου φέρει την εκδίκηση που σου αξίζει»



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.