Ads Top

Survivor - Ηλίας Γκότσης: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έκανε unfollow συμπαίκτες του (vid)


Το αποκάλυψε για πρώτη φορά μιλώντας σε δημοσιογράφους - Δεν το είπε στον ΣΚΑΪ και στον Νίκο Μουτσινά

Ο Ηλίας Γκότσης για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στην αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης, εξηγώντας τους πραγματικούς λόγους που αποφάσισε να κάνει unfollow τους πρώην συμπαίκτες του. 




Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Open Weekend, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, ξεκαθαρίζοντας αρχικά:

«Από ότι έχω συζητήσει τα λεφτά θα τα πάρουμε κανονικά, παρότι τελείωσε έτσι το παιχνίδι».

Όσο για το unfollow που έκανε σε άλλοτε συμπαίκτες του τους οποίους μάλιστα θεωρούσε φίλους του όπως τον Ηλία Μπόγδανο ή τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Ηλίας Γκότσης είπε: «Είναι μια απογοήτευση γιατί με κάποιους ανθρώπους είχα έρθει πιο κοντά και μοιραζόμασταν πράγματα. Unfollow έκανα γιατί με τη στάση τους μέσα, με έκαναν οι ίδιοι unfollow. Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Δε μου αλλοιώνει αυτό που συνέβη κάτι. Το unfollow δε δείχνει ότι κάποιος είναι κακός. Είναι ότι δεν ταιριάζεις μαζί του, οπότε θεωρώ υποκριτικό να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχεις απογοητευτεί και να έχεις μετέπειτα μια σχέση».



Όσο για το περιβόητο χαρτάκι της... παραγγελιάς σε λόκαλ για προμήθειες, ο γνωστός γυμναστής είπε: «Δεν έχει σημασία ποιος έγραψε το χαρτάκι, εφόσον μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Όλα καλά. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.