Ads Top

Τζέιμς Καφετζής: Τα "έσπασε" στα μπουζούκια με τον Δημήτρη Φιντιρίκο μέχρι το πρωί (pics)


Τι συνέβη στο νυχτερινό κέντρο την ώρα που έπιναν το ποτό τους

Ο Τζέιμς Καφετζής έχει αποχωρήσει εδώ και κάποιες μέρες από το Survivor εξαιτίας της περιπέτειας του πατέρα του με τον ναυάγιο. 

Βρέθηκε πρώτα στο σπίτι του στη Ρόδο, αγόρασε μέχρι και καινούριο σκάφος στον μπαμπά του, όμως έκανε και κάποιες επισκέψεις στην Αθήνα.



Εκεί συνάντησε τον Δημήτρη Φιντιρίκο, τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Δαλάκα, ο οποίος βοήθησε μάλιστα στη διάσωση του κύριου Λευτέρη, και μαζί πήγαν στα μπουζούκια, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής συγκεκριμένα και η Έλλη Κοκκίνου.

Τι συνέβη στην έξοδο του Τζέιμς Καφετζή με τον Δημήτρη Φιντιρίκο



Οι δυο τους τα "έσπασαν" κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως στην παρέα τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς προστέθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, χωρίς την Ιωάννα Τούνη, αλλά και ο Γιώργος Βελισσάρης, ο οποίος κάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού.

Όπως καταλαβαίνεται η έξοδος αυτή πραγματοποιήθηκε κάποιες μέρες πριν, αφού πλέον ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται εκτός πόλης, μαζί με την σύντροφό του και τον γιο τους, στις Σεϋχέλλες σε πολυτελές ξενοδοχείο.










ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.