Ads Top

Survivor - Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος «τελειώνει» με 10 λέξεις το Survivor All Star - «Δεν μπορώ ούτε να...»


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε με λίγες λέξεις όσα σκέφτονται χιλιάδες τηλεθεατές καθημερινά για το Survivor All Star..

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης κοινή συνέντευξη με την Δήμητρα Βαμβακούση σε γνωστό περιοδικό.




Ο πρώην νικητής του Survivor, ρωτήθηκε φυσικά και για το ριάλιτι επιβίωσης καθώς πολύς λόγος έγινε που δεν πήγε στο All Star, και όπως είπε ούτε για ένα λεπτό δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τον εαυτό του εκεί μέσα.

Για πολλούς το Survivor All Star χωρίς Ντάνο δεν γίνεται.

Είναι πολύ σημαντική για μένα η αμοιβαία σχέση αγάπης που έχουμε χτίσει με τον κόσμο. Με βοήθησε πολύ και είμαστε σήμερα εδώ να συζητάμε. Από τον Σεπτέμβριο, πριν καν ξεκινήσει η οργάνωση της παραγωγής, είχα πει ότι δεν θα συμμετάσχω. Όπως φαίνεται και από τα μηνύματα που λαμβάνω, ο κόσμος επικροτεί αυτή την απόφασή μου –ίσως γιατί το παιχνίδι δεν έχει πλέον τόσο έντονο το ανταγωνιστικό στοιχείο και αποτελεί περισσότερο reality.



Ποια είναι η γνώμη σου, Γιώργο, για το φετινό «Survivor»;

Τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι άλλαξε πολύ και δεν του ταιριάζει ο τίτλος. To «Survivor» είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Χαίρομαι για τον τρόπο που το έζησα. Τώρα δεν μπορώ ούτε να το παρακολουθήσω ούτε να σκεφτώ τον εαυτό μου ένα λεπτό εκεί μέσα.

Η πρόταση του Σεπτεμβρίου αφορούσε την παρουσίαση ή τη συμμετοχή σου ως παίκτη;

Τη συμμετοχή μου ως παίκτη. Η παραγωγή όμως άφηνε να εννοηθεί ότι θα συμμετείχα ως παίκτης και μέχρι τον Νοέμβριο, κάτι που δεν έχει καμία βάση. Ο λόγος που δεν δέχθηκα δεν ήταν οικονομικός, η πρόταση ήταν αρκετά τιμητική.



Μετάνιωσες που δεν το παρουσίασες τελικά; Θα ήταν ένα ωραίο challenge.

Σε καμία περίπτωση δεν το είδα ως challenge. Αισθάνομαι πολύ καλά με την απόφασή μου. Δουλεύω από τα 9 μου και δεν πήγα στο παιχνίδι το 2017 επειδή ήθελα να με δουν στην τηλεόραση. Μπορώ με μεγάλη υπερηφάνεια να δουλεύω κι εκτός τηλεόρασης, είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Hello.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.