Ads Top

Θετικός ο Γκατούζο για Ολυμπιακό!


Αξιολογεί το ρόστερ και απαντάει άμεσα στην πρόταση - Όλα δείχνουν πως θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού - Όλα τα δεδομένα

Ο Τζενάρο Γκατούζο εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, έχει πάρει υλικό με τους αγώνες της ομάδας και αναμένεται να απαντήσει έως τις αρχές Μαΐου.




Το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά στα λίστα του Ολυμπιακού προκειμένου να αποτελέσει το νέο προπονητή της ομάδας με ορίζοντα την επόμενη σεζόν. Τα ιταλικά ΜΜΕ το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας λόγο για προχωρημένες επαφές, ενώ σε περίπτωση συμφωνίας το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η αλήθεια είναι πως οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις σχετικές επαφές, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει λάβει video με παιχνίδια των ερυθρολεύκων από τη φετινή σεζόν με σκοπό να διαμορφώσει άποψη, αλλά και να κάνει μία πρώτη ανάλυση του ρόστερ της ομάδας.



Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει deal, αφού ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να απαντήσει έως το τέλος Απριλίου ή το αργότερο έως τις αρχές Μαΐου. 

Ο "Ρίνο" χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του έναν προπονητή που μπορεί να επαναφέρει τους ερυθρολεύκους σε επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Γκατούζο έκανε τα πρώτα προπονητικά βήμα τη σεζόν 2012-13 στη Σιόν ως παίκτης-προπονητής, ενώ ακολούθησε η Παλέρμο. Το καλοκαίρι του 2014 ανέλαβε τις τύχες του ΟΦΗ, από τον οποίο αποχώρησε τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.



Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ιταλία, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Πίζας και της συνέχειας της Κ19 της Μίλαν. Τον Νοέμβριο του 2017 αποδέχθηκε την πρόκληση και κάθισε στον πάγκο της Μίλαν από την οποία αποχώρησε τον Μάιο του 2019, ύστερα από 83 αγώνες στον πάγκο.

Τη διετία 2019-21 πέρασε από τη Νάπολι, ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η Βαλένθια από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.