Ads Top

Μαζική τροφική δηλητηρίαση στο Master Chef: Αυτό ήταν το πιάτο που έστειλε 44 ανθρώπους στο νοσοκομείο Ισπανίας


Πρωτοφανές περιστατικό - Τι συνέβη, οι πρώτες πληροφορίες

Πρωτόγνωρα πράγματα έζησαν πάνω από 40 άνθρωποι στην Ισπανία που δοκίμασαν πιάτα που φτιάχτηκαν από τους διαγωνιζόμενους του MasterChef στην Ισπανία καταλήγοντας σε νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση.




Οι διαγωνιζόμενοι Ισπανοί υποψήφιοι σεφ υπό την καθοδήγηση της διάσημης Ισπανίδας σεφ Rakel Cernicharo προετοίμασαν πιάτα με θαλασσινά μεταξύ των οποίων λαβράκι και μύδια ενώ για επιδόρπιο το μενού είχε ιαπωνικό cheesecake με φύκια.

Όλο το επεισόδιο και τα πιάτα που ετοιμάστηκαν σερβιρίστηκαν σε 120 εργαζόμενους του διάσημου ενυδρείου Oceanogràfic στη Βαλένθια με αφορμή την 20η του επέτειο.

Τουλάχιστον 44 άνθρωποι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από τα πιάτα που τους σέρβιραν με την παραγωγή της εκπομπής να ζητάει δημόσια συγγνώμη αλλά υποστήριξε ότι αυτό είναι το πρώτο περιστατικό εδώ και έντεκα χρόνια που παίζεται το τηλεοπτικό ριάλιτι.



«Ευχαριστώ MasterChef για τη χειρότερη γαστρονομική εμπειρία που είχα ποτέ στη ζωή μου», έγραψε στο twitter ένας από τους 44 που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση, ενώ μία άλλη γυναίκα από τους 44 αποκάλυψε ότι έχασε 5 κιλά σε 3 ημέρες από τη σοβαρή γαστρεντερίτιδα που πέρασε κάνοντας ενέσεις για να σταματήσουν οι εμετοί.

Το υπουργείο Υγείας ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια της μαζικής τροφικής δηλητηρίασης με τους ρεπόρτερ να υποθέτουν ότι τα θαλασσινά δεν ήταν αρκετά φρέσκα ή οι σεφ βιάζονταν να ετοιμάσουν τα πιάτα τους τα οποία δεν έβγαιναν πλήρως μαγειρεμένα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.