Ads Top

Survivor Spoiler 6/3: Ποιοι είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Βγαίνει ένας υποψήφιοι ή δύο; Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή για όσα θα δούμε σήμερα σε ένα επεισοδιακό συμβούλιο.. 
Αγώνας δεύτερης ασυλίας με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν άπαντες στο ριάλιτι!




Όλα κυμαίνονται στην απόφαση βόμβα του τελευταίου νικητή του Survivor, του Στάθη Σχίζα, να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star και αυτό θα απασχολήσει απόψε τους παίκτες των δύο ομάδων και κυρίως της ομάδας των Διασήμων που έχει χωριστεί στα δύο. 

Ο Στάθης έκανε την... χάρη στη μια κλίκα της κόκκινης ομάδας να αποχωρήσει από μόνος του και πλέον οι κολλητοί του, Νίκος Μπάρτζης και Σπύρος Μαρτίκας στρέφονται εναντίον όλων και πρώτης από όλες της Ελευθερίας Ελευθερίου!



Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη την ένταση αυτή και να δώσουν την μάχη τους για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Η πρώτη χάθηκε, η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε υποψήφια και οι κόκκινοι δείχνουν να έχουν χάσει την μπάλα, την ίδια στιγμή που οι Μαχητές έχουν ανέβει αγωνιστικά και δείχνουν φαβορί σε κάθε αναμέτρηση! Θα καταφέρουν και σήμερα θα κερδίσουν;

Survivor Spoiler 6/3: Ποιοι είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση; 


Απόψε λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές ζουν για την επιβιωσή τους και ψάχνουν τη νίκη ώστε να μην βρεθούν στην δύσκολη θέση να βρεθούν υποψήφιοι! Η μπάλα έχει χαθεί και οι Διάσημοι δείχνουν ως το απόλυτο φαβορί για την... ήττα αφού ορισμένοι παίκτες ίσως και να θέλουν να χάσουν για να βγάλουν τους άλλους παίκτες της παρέας του Σχίζα υποψήφιους; Θα υπερτερίσει το σενάριο αυτό;



ΝΑΙ, οι Διάσημοι ΧΑΝΟΥΝ και σήμερα και οι Μαχητές θα κρατήσουν το απόλυτο! Όσο για τους άλλους δύο που θα βγουν υποψήφιοι από την δεύτερη χαμένη ασυλία των κόκκινων; Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας βγαίνουν στον τάκο, μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου που βγήκε από την πρώτη χαμένη ασυλία!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.