Ads Top

Survivor Spoiler 6/3: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Θα καταφέρουν να βγάλουν αντίδραση οι Κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..
Σερί έρχονται τα επεισόδια στο Survivor από τη στιγμή που άλλαξε το πρόγραμμα των προβολών στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το Survivor All Star της Δευτέρας θα κρίνει την 2η ασυλία και το ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από εδώ και πέρα.




Μεγάλη μάχη έδωσαν οι δύο ομάδες για την πρώτη ασυλία. Είδαμε τον αγώνα σε Live μετάδοση. Έναν αγώνα που κρίθηκε στους τελευταίους δύο πόντους. Οι μπλε ήταν οι καλύτεροι και πάλι και πήραν τη νίκη.

Οι Μαχητές αρχίζουν να αποκτούν νοοτροπία νικητών σε όλα τις συνθήκες. Αυτό αποτελεί μια ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον τους και τις επόμενες ασυλίες, αλλά και έπαθλα που έπονται.

Το ερώτημα είναι αν η κόκκινη ομάδα πλησιάζει σε μία νίκη, ή το ντέρμπι που είδαμε την Κυριακή ήταν κάτι τυχαίο.



Survivor spoiler 6/3: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Οι Κόκκινοι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η απουσία της Χριστίνας ήταν σημαντική στο να βελτιωθούν οι επιδόσεις των Διασήμων. Νίκη όμως δεν σημείωσαν οι Διάσημοι. Αυτό είναι το θέμα.

Και δεν πρόκειται να σημειώσουν από τη στιγμή που υπάρχει κακό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, ο Στάθης Σχίζας είναι εκτός και υπάρχουν ακόμα παίκτριες όπως η Ευρυδίκη και η Ελευθερία. Σπάνια κερδίζουν, πολύ σπάνια.

Οι Μαχητές κερδίζουν και την 2η ασυλία στο Survivor All Star. Έχουν πάρει τον αέρα των αντιπάλων τους και σαρώνουν στους νίκες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.