Ads Top

Survivor Spoiler 7/5: Αυτή είναι η απόφαση της Σταυρούλας (vid)


Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν ποια είναι η αλήθεια - Τι αποφάσισε η Σταυρούλα

Πολλά ακούστηκαν, περισσότερα γράφτηκαν, αναφορικά με την πρόθεση της Σταυρούλας Χρυσαειδή για αποχώρηση από το Survivor, φαίνεται όμως, ότι στην παρούσα φάση, τα χειρότερα έχουν αποφευχθεί.



Η Σταυρούλα Χρυσαειδή εδώ και δύο μέρες εξέφραζε τον προβληματισμό και τον σκεπτικισμό της, αναφορικά με τη συνέχιση ή μη της παρουσίας της στο παιχνίδι.

Φαίνεται, όμως, ότι οι προσπάθειες της παραγωγής, αλλά και των συμπαικτών της Σταυρούλας, που από την πρώτη στιγμή έπεσαν πάνω της, με σκοπό να αποτρέψουν μια πρόωρη και σίγουρα, εκτός προγράμματος, αποχώρησή της, απέδωσαν καρπούς.



Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, έχοντας την Πέμπτη απέναντί της την Ασημίνα, με την οποία έχει έρθει σε μεγάλη κόντρα, όπως και όλη η Μπλε ομάδα, θα αγωνιστεί κανονικά και θα επιδιώξει να κερδίσει αφενός τη δική της παραμονή και αφετέρου να οδηγηθεί στην έξοδο η Ασημίνα.

Δεδομένα, αν η Σταυρούλα αγωνιστεί για να μείνει, θα μείνει, δεν είναι όμως δεδομένη η αποχώρηση της Ασημίνας, αφού όλα θα εξαρτηθούν από τους άλλους δύο υποψηφίους.



Και η Ασημίνα, ακόμα και τραυματισμένη, είναι σε θέση να αφήσει έξω έναν εκ των Χριστόφορου, Γιώργου και Σταμάτη, πολύ πιο εύκολα δε, τη Δώρα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.