Ads Top

Survivor Trailer 6/3: «Εμφύλιος» στους Κόκκινους μετά την αποχώρηση Σχίζα - «Στάθη σε φάγανε...» (vid)


«Καζάνι που βράζει» οι Κόκκινοι μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα - Δηλώσεις που θα συζητηθούν από παίκτες, όλα όσα θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο..
To Survivor All Star συνεχίζεται σήμερα με ακόμη ένα νέο επεισόδιο που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω και να εκτοξεύσει την τηλεθέαση για το ριάλιτι επιβίωσης.




Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αλλάξει τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η μυθοπλασία.

Στο επίκεντρο του σημερινού επεισοδίου αναμένεται να βρεθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη, η οποία έπεσε σαν «βόμβα» στην ομάδα των Διασήμων.

Οι συμπαίκτες του ψάχνουν να βρουν ποιος ευθύνεται πίσω από την απόφασή του αυτή, με τον κολλητό του φίλο, Νίκο Μπάρτζη, να στρέφεται εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι στα πρόσωπά τους βλέπει υποκρισία.



«Εγώ σιχαίνομαι.. δεν θέλω κάποιους ούτε να τους κοιτάξω», σχολιάζει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο Συμβούλιου του νησιού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με τους Κόκκινους να είναι αυτοί που «καίγονται» για τη νίκη, καθώς σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.



Από ‘κει και πέρα, η ένταση που επικρατεί στην παραλία μεταφέρεται και στο Συμβούλιο, με την Ελευθερία Ελευθερίου να κατηγορείται από τους συμπαίκτες της, ενώ το γέλιο της χαρακτηρίζεται «αναίδεια» από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.