Ads Top

Survivor - Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο Αναγνωστόπουλος «τελειώνει» με 10 λέξεις την παραγωγή - «Πώς γίνεται να ξέρουμε..» (pic)


Ο μισθοφόρος «τελειώνει» την παραγωγή και «φωτογραφίζει» υψηλόβαθμα στελέχη για τις διαρροές στο Survivor..

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star, με τον ίδιο να εκθέτει την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.




Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, που αποκάλυψε κι ένα... κόλπο που κάνουν οι παίκτες, με νέα ανάρτηση-στόρι στο instagram, άφησε αιχμές για τα spoilers που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης σχετικά με το πρόσωπο που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, ισχυριζόμενος ότι η διαρροή γίνεται από πρόσωπο της παραγωγής.




Survivor All Star: Τους έβγαλε ξανά... στη σέντρα ο πειρατής



«Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης;

Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη δεν μπορεί άλλο, ας φύγει. Thanks me later παιδιά», έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.