Ads Top

“Έσκασε” νέος έρωτας στο Survivor: Αυτοί οι 2 παίκτες είναι ζευγάρι


Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, παίκτρια στο Survivor, βρέθηκε να βιώνει τον έρωτα, προκαλώντας ενδιαφέρον όχι μόνο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, αλλά και για προσωπικά θέματα.

Από τότε που διαλύθηκε ο σύντομος γάμος της με τον Παναγιώτη Τριβυζά, η παίκτρια παραμένει μόνη και έχει δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία της για νέους έρωτες.


Από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι, φαίνεται να είχε στενή σχέση με τον Γιάννη Περπατάρη, με τον οποίο είχαν ακόμα και μεμονωμένες στιγμές στο δάσος, αλλά οι αλλαγές στις ομάδες τους τους έκαναν ανταγωνιστές, οδηγώντας σε απομάκρυνση. 

Αν και υπήρξε μια περίοδος που φαινόταν ότι θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι, η απόσταση μεταξύ τους αυξήθηκε τόσο πολύ που κατέληξαν σε έντονο καβγά, με τον Γιάννη Περπατάρη να απειλεί ακόμα και με βίαιη συμπεριφορά.



Πρόσφατα, φαίνεται ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται σε πιο στενή επαφή με έναν άλλο συμπαίκτη της, τον Φάνη Μπολέτση. Ο Φάνης έχει μπει σε ανοιχτή σύγκρουση με την κόκκινη ομάδα, και ως αποτέλεσμα αυτού, έχει καταλήξει σε μια πιο στενή σχέση με την Σταυρούλα, καθώς αντιμετώπιζαν ένα κοινό εχθρό.

Συμπαίκτες του Φάνη και της Σταυρούλας δηλώνουν ότι τα δύο άτομα έχουν έρθει πολύ κοντά, που αποφεύγουν τις κάμερες από κοινού.



Επιπλέον, φαίνεται ότι και στα έπαθλα έχουν αναπτυχθεί κοντινές σχέσεις μεταξύ τους, με τις φήμες να κυκλοφορούν ήδη.

Δεν ξέρει τι να κάνει ο Ατζούν, στον… αέρα το Survivor: Έφυγε και το τέταρτο φαβόρι, νωρίτερα ο τελικός στην Αθήνα;

Ο Γιάννης Περπατάρης αποχώρησε από το Survivor, χθες, Πέμπτη, στη μονομαχία αποχώρησης και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στην πρώτη μεικτή μονομαχία, Γιάννης Περπατάρης, Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης και Θοδωρής Τουρκογεώργος ρίχτηκαν στον αγώνα για την παραμονή τους στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι σε αυτή τη μονομαχία δεν θα έπαιζαν ρόλο τα καλύτερα στατιστικά από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους, αλλά θα προέκυπταν τα δυο ζευγάρια από κλήρωση. Έτσι, τα ματσαρίσματα είχαν κριθεί.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.