Ads Top

Survivor Spoiler 23/3: Αλλάζουν όλα! Οι νέες ομάδες στο παιχνίδι (vid)


Βόμβα! Αλλάζουν όλα στο παιχνίδι το αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, αυτοί είναι οι νέοι Διάσημοι και Μαχητές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star με την παραγωγή να παίρνει την μεγάλη απόφαση και όπως όλα δείχνουν να έχουμε μίξη των ομάδων και αλλαγές!




Αυτό προέκυψε από τον έντονο τσακωμό του Ηλία Γκότση με τον Τάκη Καραγκούνια, αφού κανονικά η παραγωγή θα έπρεπε να τους αποβάλλει μετά τον τσακωμό τους ωστόσο δεν την... παίρνει! Επομένως θα πρέπει να αλλάξουν ομάδες και θα πρέπει να φανεί όσο πιο φυσιολογικό γίνεται!

Η παραγωγή μας είχε συνηθίσει κάθε χρόνο να αλλάζει τις ομάδες στο Survivor και πόσο μάλλον τώρα που πρόκειται και για την All Star έκδοσή του! Επομένως αναμένονται άμεσα εξελίξεις!




Survivor All Star spoiler: Όλες οι λεπτομέρειες για την αλλαγή των ομάδων



Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ, η παραγωγή είναι μια ανάσα από το να ανακοινώσει στους παίκτες πως θα γίνει αλλαγές στις ομάδες και σίγουρα τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο, αφού φιλίες θα... σπάσουν και έρωτες ίσως ξανασμίξουν!

Τι σημαίνει αυτό; Πως θεωρείται πολύ πιθανό να είναι στην ίδια ομάδα Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Από το να βρίσκονται κρυφά στο δάσος, καλύτερα να είναι στην ίδια ομάδα για να μην υπάρχουν και γκρίνιες! Επίσης δεδομένο πως Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας χωρίζουν ενώ πιθανόν να χαλάσουν και φιλίες όπως με το να σπάει η κλίκα του Νίκου Μπάρτζη στους Διάσημους ή να χωριστούν Ρία Κολοβού και Στέλλα Ανδρεάδου που είναι κολλητές!



Πάντως εφόσον παρθεί οριστικά η απόφαση για αλλαγή τότε αυτή θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής! Επομένως ότι είναι να αποφασιστεί αυτό θα γίνει άμεσα και πιθανότατα εντός της ημέρας (23/03)!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.