Ads Top

Survivor Spoiler 28/2: Ο Γιώργος Λιανός διαψεύδει το μεγάλο spoil που κυκλοφορεί (vid)


Δείτε τι δήλωσε ο Γιώργος Λιανός, τι είχαν σίγουροι όλοι και δεν θα συμβεί στο παιχνίδι..

Εδώ και λίγα 24ωρα με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος, κάνει τον γύρω του διαδικτύου η είδηση πως θα έχουμε ξανά νέες αφίξεις στο Survivor All Star.




Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή 26/2 μπήκαν στο παιχνίδι ο Γιώργος Πιλίδης και η Νικολέτα Μαυρίδη ενώ στα τηλεοπτικά πηγαδάκια έντονη αναφορά γίνεται γύρω από το όνομα του Αλέξη Παππά.

Για την ακρίβεια σε συνέντευξή του ο Τριαντάφυλλος, σε σχετική ερώτηση για την είσοδο του Αλέξη Παππά δε διέψευσε τις πληροφορίες και μάλιστα τόνισε ότι όταν και αν γίνει αυτό θα πανηγυρίζει στο σαλόνι του. Κάτι που ήταν αρκετό για κάποιους και ξεκίνησαν να λένε πως «αυτός είναι ο νέος παίκτης που φτάνει στο νησί κλπ κλπ».



Σύμφωνα, βέβαια, τόσο με αποκλειστικές μας πληροφορίες όσο και με πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιανου όχι μόνο ο Αλέξης Παππάς δεν θα μπει αλλά... και κανένας άλλος! Οι πόρτες προς τον Άγιο Δομίνικο για φέτος φαίνεται πως έκλεισαν οριστικά!


Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού



«Όχι όχι δεν χωράει άλλος παίκτης, γκώσαμε! Τελειώσαμε! Αρκετοί θα ήθελα να έρθουν όπως και ο Παππάς και ο Ντάφυ αλλά αφού δεν τα βρήκαν με την παραγωγή, τέλος»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.